חואן רמון ריקלמא !! איזו רמה נמוכה של שדרים.

maozeitan

New member
חואן רמון ריקלמא !! איזו רמה נמוכה של שדרים.

לצפייה בקטע הנה קישור http://www.sport5.co.il/Articles/Article.64.26806.html לא ברור איך הוא הצליח לשבש את השם.

maozeitan

New member
טוב אני אסביר לך משהו

בתור אוהד מושבע של מכבי ת"א (9 עונות מנוי) אין תענוג גדול יותר מלראות את הפועל (ת"א) מפסידה. ולכן צפיתי בתקציר. ממש תענוג לראות מה מוני הראל וחבריו להנהלה עשו מהפועל ת"א (ערימה של זבל) בהצלחה נגד טוטנהאם (פחחחחח עלק אירופה)

yoelmati

New member
לא יודע מה יותר מפריע לי

זה שבנוסף לכל אתה אוהד מכבי ת"א כדורגל, או זה שאתה מטנף את פורום תרבות ארגנטינה בהודעות על כדורגל ישראלי. מה יהיה איתך? חחחחח

Shir17

New member
נצל"ש

אתמול בסביבות הדקה ה-65 במשחק של בית"ר באורווה נכנס בלוזוניה שחקן צעיר ונחמד בשם דני פרדה, ואז אייל לחמן דפק את אחת ההצהרות הדביליות ביותר בהיסטוריה של הכדורגל : "מאיר (אינשטיין ששידר את המשחק) אני יודע שבאמצע השבוע במשחקים ששידרנו של ארגנטינה התענגת על הביצועים של טבז ומסי, אבל עכשיו תראה קוסם אמיתי באגף שמאל" חחחחח איזה טמבל!!!

כרוני

New member
נצל"ש

" שעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעער.........שעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעררררררררררר......אררררררררררר ששששששששש..ררררררררר.......גרגרגר כחכחכחכח (מאבד את הקול)" "מאיר תרגע"
אם זה לא מסכם את הכדורגל הישראלי ו/או הפרשנים שלו, מה כן?

כרוני

New member
נצל"ש 2

קימי אלוף..................יששששששששששששששששש פורצ'ה פרארי

כרוני

New member
נצל"ש 3

מה זה לעזאזל נצל"ש (מה ראשי התיבות?) יאללה......הולך להכין עצמי לשידור הישיר.....(כפול גם נתניה בלייב)

Shir17

New member
ניצול שרשור

ואני לא מאמין שאני אומר את זה אבל - VAMOS INDISINGENTE ... מה ששמחה לאיד יכולה לעשות לאנשים...

yoelmati

New member
נצל"ש 547...

איפה פרשננו לענייני ספורט ארגנטינאי? ביום שישי נבחרת הרגאבי של ארגנטינה זכתה במקום השלישי באליפות העולם. והיום דוד נבלדיאן ניצח את רוג'ר פדרר בגמר המאסטרס של מדריד. אה, ובאליפות הTRUCO של מרכז הגימלאים ברחוב סן מרטין פה בקורדובה זכה חורחה פינטוס בגברים וגרסיאלה ארסילס בנשים. בקיצור, כל דבר יותר מעניין מכדורגל ישראלי בימים אלה. מצטער חבר'ה.

gallardo

New member
נצל``ש אחותך

בונאנוטה ופלקאו בחוץ לראשונה העונה ובוסטה בפיגור בבית מול הפינצ`ראטאס. אם יסתיים כך לאנוס פייבוריטית לתואר. כרוני, נכנסת לעסקי המזרונים.

pepe chatruc

New member
תגיד בטרוקו יש ליגה מקצוענית?

עשיתי מזה קצת כסף בהתערבויות אבל השאלה האם אני יכול לחיות מזה שם ? היה לי מאזן יפה ביחידים... על הפומאס רשמתי למטה לפני המשחק הזה והם רק הוסיפו עוד שמחה במשחק החסר משמעות , הבשורה המשמחת היא שכנראה משנה הבאה הם ישחקו באחד משני הטורנירים הגדולים , טרי ניישנס או הסיקס ניישנס , דבר שיתן עוד דחיפה לענף... בטניס אין לי מושג אבל ממה שהבנתי הייתה עונה קשה לארגנטינאים ועוד מעט מתחיל הדייויס ככה שנלבאנדיאן בכושר טוב חשוב לנבחרת (יש להם שם מגניב כמו לפומאס או ללאונאס?) כדורגל - המחזור רק סיבך את העניין כאשר מהמקום השמיני ומעלה כולן מועמדות נתחיל על השלילה אינדפנדיינטה לא תזכה עקב לוח משחקים אכזרי ויכולת בינונית ארחנטינוס ובאנפילד לא מספיק טובות סיכוי טוב לזכייה: סן לורנסו אמנם הכי רחוקה אבל לוח משחקים מאוד פשוט ריבר נראית מצוין לאחרונה ומצאה את ההרכב המנצח שלה טיגרה משחקת מצוין השנה ולא נשברת בלחץ בינתיים פייבוריטיות לדעתי: לאנוס מובילה את הטבלה ויש לה את המשחקים הכי קלים עד לסיום (יחד עם סן לורנסו) בוקה , כי זו בוקה וכי ראסינג לא תעצור אותה שבוע הבא עוד לילה קשה של יום ראשון בו אני נודד לפאבים מסריחים על מנת לראות קצת כדורגל , ולא מה שיש בישראל זה לא כדורגל.. לילה טוב אנשים

כרוני

New member
כמו שזה נראה לי כרגע, האליפות

תוכרע בין המשחקים של לאנוס טיגרה ובוקה (אחת מול השנייה). כבר בשבוע הבא טיגרה מול לאנוס.[כמובן שנאחל לריבר תיקו] בשני המחזורים האחרונים בוקה פוגשת אותן. הולך להיות חם בתחילת דצמבר

arg@00

New member
כרוני ספרת לאחר המחזור האחרון

את הפרש הנקודות בינינווווו???????????

כרוני

New member
לא אמרתי מי תקח

אמרתי שהאליפות תוכרע במשחקים הללו.... חוץ מזה.... אתם? אליפות? מצטער, קודם תלכו לים.

arg@00

New member
למרות היותי

בצד של מעוז בכדורגל הישראלי אני גאה במסע המסיבי שנעשה כאןכי עושה רושם שזמנית הוא עשה משהו אבל חשבתי ותהיתי אולי כדי לפתור את בעית מעוז מהשורש עדיף ללכת למומחה ברפואה סינית כי שם פותרים את הבעיה מהשורש ושנפסיק להשתמש בפתרונות מהרפואה הקונבנציונלית( יסלחו לי חברי פורום אשר תומכים בצורה כזאת או אחרת ברפואה הקונבנציונלית ) אולי משם תבוא לנו הישועה בנושא

למעלה