תגיד בטרוקו יש ליגה מקצוענית?
עשיתי מזה קצת כסף בהתערבויות אבל השאלה האם אני יכול לחיות מזה שם ? היה לי מאזן יפה ביחידים... על הפומאס רשמתי למטה לפני המשחק הזה והם רק הוסיפו עוד שמחה במשחק החסר משמעות , הבשורה המשמחת היא שכנראה משנה הבאה הם ישחקו באחד משני הטורנירים הגדולים , טרי ניישנס או הסיקס ניישנס , דבר שיתן עוד דחיפה לענף... בטניס אין לי מושג אבל ממה שהבנתי הייתה עונה קשה לארגנטינאים ועוד מעט מתחיל הדייויס ככה שנלבאנדיאן בכושר טוב חשוב לנבחרת (יש להם שם מגניב כמו לפומאס או ללאונאס?) כדורגל - המחזור רק סיבך את העניין כאשר מהמקום השמיני ומעלה כולן מועמדות נתחיל על השלילה אינדפנדיינטה לא תזכה עקב לוח משחקים אכזרי ויכולת בינונית ארחנטינוס ובאנפילד לא מספיק טובות סיכוי טוב לזכייה: סן לורנסו אמנם הכי רחוקה אבל לוח משחקים מאוד פשוט ריבר נראית מצוין לאחרונה ומצאה את ההרכב המנצח שלה טיגרה משחקת מצוין השנה ולא נשברת בלחץ בינתיים פייבוריטיות לדעתי: לאנוס מובילה את הטבלה ויש לה את המשחקים הכי קלים עד לסיום (יחד עם סן לורנסו) בוקה , כי זו בוקה וכי ראסינג לא תעצור אותה שבוע הבא עוד לילה קשה של יום ראשון בו אני נודד לפאבים מסריחים על מנת לראות קצת כדורגל , ולא מה שיש בישראל זה לא כדורגל.. לילה טוב אנשים