חובבים נחמדים, איך נראה הדסק טופ שלכם?

dudwity

New member
חובבים נחמדים, איך נראה הדסק טופ שלכם?

מהו שומר המסך שלכם? האם יש לכם טפט נחמד? ערכת צלילים משעשעת? זמן פנוי להתעסק בזוטות כאלה? חחח שתפו.

AKIRA972

New member
הנה שלי

בתשובה לשאלתך - אין זמן להתעסק...פעם כשהיינו צעירים ויפים...ואינטרנט עוד היה 33.6K~ היינו מחפשים אייקונים מגניבים ופונטים חדשים של וואיג'ר לחלונות 95. וגם מדי פעם קבצי MID של מב"כ. היום זה פאסה כמו כל עולם מב"כ.

LCARS זה כ"כ המאה ה- 24 ../images/Emo6.gif

שולחן העבודה שלי כרגע מראה תמונה של עצים בשלכת (אני רוצה חורף!
). יש לי עוד כמה טפטים טרקיים שמורים איפשהו, אבל לא נעים לומר שהם דיי משעממים אותי כבר.

Bajoran Priest

New member
../images/Emo13.gif

במשך שנים על גבי שנים היו לי על הדסקטופ רקעים של חלל, נביולות וספינות מהאתר הרישמי של סטאר-טרק. לפני משהו כמו שנה ויתרתי על רקע בכלל, לא זוכר בדיוק למה. נדמה לי שהתקנתי מחדש את ה- Windows ופשוט לא היה לי "כוח" לקבוע רקע. לפני חודשים ספורים שמתי בסופו של דבר רקע חדש- רקע קולאז' של ג'ולייט לנדאו (דרוסילה מ"באפי").

dudwity

New member
חלמתי אתמול בלילה שאני על האנטרפרייז../images/Emo112.gif

אני כבר לא כלכך זוכר אבל נראה לי שהייתה לי שיחה ארוכה עם קפטן ארצ'ר. מאז קוואנטום ליפ אני מחבב מאוד את השחקן הזה. אני חושב שהוא היה בחירה מצויינת. ואז התעוררתי עם תחושה מוזרה שאני צריך להחזיר ספר לספרייה ואכן אחרי שבדקתי את החותמת גיליתי שאכן המועד עבר לפני שלושה ימים. יצאתי מהמיטה אפילו בלי קפה והלכתי להחזירו. וכן הספרניות אוהבות אותי אחרת הייתי צריך לשלם קנס. אבל מעבר לזה, זה לא יפה, אף פעם לא קרה לי, ויש גם עבודה להגיש מחר במקצוע הזה:) ואין מספיק ספרים בספרייה. נו מילא, תחי העקומה! (ואני לא מכוון לאחותי).

piper cub

New member
טפט טרקי..

במשך תקופה ארוכה השתמשתי בתמונה שהכין אהרון אוטראם המצורפת להודעה. יש לו אתר מלא בתמונות טרקיות ואת זאת מצאתי במקרה, ובקישור מאתר אחר. בכל אופן, אני ממליץ למי שמחכה טפט טרקי מעניין/חדש, לבדוק את האתר שלו.

למעלה