חובבי ג´אז יקרים

חובבי ג´אז יקרים ../images/Emo79.gif

בוקר טוב, אבקש את עזרתכם בהמלצה על דיסקים בסגנון ג´אז או בלוז (כמובן), שאיכות ההדפסתם משובחת וההחומר המוזיקלי בהם מהשורה הראשונה. אני יודע שאתם עדיין ישנים ויום שבת הוא לא יום מומלץ לשרשור של עמוד שלם. אנא עזרו לעמית לפורום אודיו וקולמוע ביתי. תומר צין

J.B

New member
דיסקים (ג´אז) מומלצים לבחינת ציוד

דיסקים שאני סוחב איתי תמיד לבחינת ציוד אודיו: TRIO JEEPY- BRANFORD MARSALIS DUETS- HELEN MERRILL+RON CARTER ההקלטות משובחות ונקיות וגם המוסיקה טובה. ההמלצות מבוססות על דיסקים מהאוסף שלי, גם אני אשמח לשמוע על מומלצים נוספים...

שוקי.

New member
תומר שלום

אם לא שם אז פה DUKES BIG 4 בהוצאת PABLO XRCD JVCXR-O0022-3 KNOW WHAT I MEAN -CANNONBLL ADDERLEY WITH BILL EVANS XRCD 60243 BENNY CARTER - JAZZ GIANT אנלוג פרודוקשנס 24K GOLD DISK CAPJ013 BASIE JAM אנלוג פרודוקשנס 24K GOLD DISK CAPJ 022 גרי מוליגן פוגש את בן וובסטר מוביל פדיליטי 24K GOLD DISK UDCD644 BEN WEBSTER- AT THE RENAISSANCE אנלוג פרודוקשנס 24K GOLD DISK CAPJ 011 הרי גיימס-THE KING JAMES VERSION שפילד לבס 10068-2-F יש לי בערך עוד כמה עשרות כאלו אשמח להמליץ

שוקי.

New member
משעמם לי אז קבל עוד כמה

גרי מוליגן ורביעית פול דסמונד BLUSE IN TUME מוביל פדיליטי 24K GOLD DISK UDCD648 רלף סוטון,בוב ברנרד,מילט הינטון ולן ברנרד PARTNERS UN CRIMR אנלוג פרודוקשנס 24K GOLD DISK CAPJ 018 שלישית ביל אוונס וולס לדבי אנלוג פרודוקשנס 24K GOLD DISK CAPJ009 ויקטור פלדמן AUDIOPHILE הוצאת JVC XRCD HARRY "SWEETS" EDISON AND EDDIE "LOCKKJAW" DAVIS IN COPENHAGEN מוביל פדיליטי 24K GOLD DISK UDCD696

למעלה