חובבי מוסיקה איכותית -תעברו הלאה

חובבי מוסיקה איכותית -תעברו הלאה

אבל אם אתם אוהבים מוסיקת ג´אנק- אתם מוזמנים לקרוא. לפני ימים אחדים יצא לחנויות הדיסק BEST OF EURODANCE 2, שבו מיטב להיטי הדאנס של שנות ה-90. לפני שצפניה יחנוק אותי תוך שהוא שואל " נפלת על הראש ?" , אסביר ש...אני די אוהב את השטויות האלה. בדיסק ,שחובבי הז´אנר ימצאו אותו כאלוהי , נמצאים אמנים מהשורה הראשונה כמו דוקטור אלבן , ג´ם אנד ספון , די ג´יי בובו, טו אנלימיטד ,קאפלה ,U96 ,סאש , ועוד ,והאמת - דיסק די סוחף . אז אם יש לכם 55 שקלים מיותרים (מחיר מומלץ לצרכן) - תנו צ´אנס ליורודאנס !

GEL

New member
אוי איזה זכרונות../images/Emo99.gif

טו אנלמטיד וקאפלה איזה להטים היסטריים היו להם.......זה מזכיר לי את ימי בית ספר יסודי העלזים שלי!!!!טו אנלמטיד ואייס אוף בייס עד היום יש לי סימפטיה גדולה אלהים במיוחד לאייס ארוף בייס שיש לי את כל הדיסקים שלהם בבית ואפילו כמה סינגלים נדירים שלהם אם אני זוכר נכון.

אני לא מאמין ! ../images/Emo2.gif

תגיד לי קרלוס מה יהיה הסוף איתך ? אני לא רוצה להאמין שקנית את הדיסק הזה..מהר אבל מהר תמכור אותו (כמובן אחרי שתצרוב לי עותק
)

זכרונות אהבה מפירנצה

או יותר נכון, מאילת. שם פגשתי את קלי, סולנית קאפלה ואף הצטלמתי איתה!!! כן, עכשיו אפשר להתחיל לרדת עליי.

KM-AIR

New member
תקופת ה"נערי נחשון"...

כמו שאני קורא לה... כל הטינאייג´רז שגדלו על ברכיהם (העליזות) של עופר נחשון ורז ניצן (המתוק) "קופסת הלהיטים" והמצעד הלועזי... ("בוי-בוי-בו-בו-בו-בוי קרייזי")

GEL

New member
בנוגע לקאפלה

עד כמה שאני זוכר (מהתוכנית של עופר כמובן
) קלי היתה הבחורה שהצטלמה לקלפים של ההרכב והיא לא שרה את השירים. מי ששרה אותם היתה זמרת שאיך נאמר ,אלהים לא חנן אותה ביופי רב............אבל הקול שלה ...אך הקול.....

חולוני

New member
אם כבר יורו-טראש, אז Roxette.

די גדלתי על השירים שלהם בין כיתות א´ עד ד´. במיוחד על - The Look Listen to Your Heart Joyride It Must Have Been Love Fading Like a Flower Perfect Day Crash! Boom! Bang!

עוגייה

New member
רוקסט מעולים!

בכלל יורוטראש ויורודאנס הם סגנון מצויינים...לדעתי.

למעלה