חובבי קונספירציות נחמדים!!לא לא !!

RedStorm

New member
חובבי קונספירציות נחמדים!!לא לא !!

אני צוחק... אבל! מישהו יודע ממי הרג את מרטין לותר קינג? אני משלים פערים במידע שאף פעם לא היה לי

אמא! היא הרגה אותו

לאייסי היה חבר פעם שהיו קורעים אותו מר טין זה היה באנגליט: אדון נוער זה היה שאייסי היה יותר גדול מהיום הוא היה בן נוהר ואותו איש נוהר חמד אותו לצון ולשון הוא היה נכנס חדר של אייסי ועושה דברים לא יפות ואומר אותי נשארת בחוץ לא מפריע את אייסי ואת אדון חביב אמא כעס מיאוד על מה שהוא עשה כי זה לא יפה לנצל ככה אייסים תמימים היא גם כעסה אלי כי אני אח גדול וצריך שומרת אייסוש אז אמא אמר: מר טין לא יותר (זה נשמע כמו לותר) קי נגמר לי (היא לא אהבה להגיד נשבר לה) ואז היא עשתה פיאו פיאו כמו עושה סרט, פילם ואז מר טין לותר קם ואייסי בכה ואני צחקתי ואייסי נתן לי כאף ואני נתתי לאייסי כאפה ואייסי בכה ומאז אייסי ואני אחים הכי טוב בעולם עגול אבל אל תספר לאף אחד! אייסי השביע אותי בחתול שלי

IC4

New member
תפוז מציעים מגוון פורומים לטפל בך

חתול יקר הבנת שהפורום שלך יורד לטמיונו אז אתה לוקח שלנו איתו
? לא שהפורום שלנו בשיא פריחתו אבל עדיין יש לנו אנשים טובים פה ומנהלים שאקלים שלמרות שאנסו אותם כשהיו קטנים אינם הומוסקסואלים על אף מה שאתה חושב. אגב בפסיכולוגיה לומדים משהו שנקרא הדחקה זה קורה כשקרה לך משהו כל כך חמור אז הנפש העדינה שלך מדחיקה את זה וזה חבוי בתת מודע ככה שיכול להיות שגם אתה נאנסת ואתה פשוט לא זוכר את זה כי אתה נפש עדינה ! ---- אייסי שהולך לראות את פרסיליה מלכת המדבר היוגו וויבינג כוסון! --- מי ייתן לי עיסוי ? מי ????!

IC4

New member
מה לעשות שחצי מהפורום מאונן בתחת

והחצי השני לא יודע איפה התחת שלו נמצא לך לפורום "שאלה קטנה" ב"שאלה קטנה" they´ll take care of all ur worries כן כן אני שמח לדעת שיש פורום "שאלה קטנה" יש לכם שאלה קטנה? -------> "שאלה קטנה" ! וכבר מרגישים יותר טוב ! "שאלה קטנה" - מומלץ.

{{Trinity}}

New member
אתה ציני? או רציני? היה קשה להבחין

כי שאלה קטנה זה אחלה פורום והמנהלת שם נהדרת!

IC4

New member
טריני טריני ....

אני מת על פורום שאלה קטנה מנהלת חביבה
לא קראת נכון את ההודעה שלי

IC4

New member
אחלה טריניטה ../images/Emo13.gif

חומוס עושים באהבה או שלא עושים בכלל

הוא הרג את מרטין

הרוצח של מרטין לותר קינג היה James Earl Ray הרוצח של רוברט קנדי היה Sirhan Sirhan עוד עובדות היסטוריות לבקשתך.... מאיר

למעלה