חובב שאלה דחופה! Psysex - Atend States התפרסם איפה שהוא? אם כן איפה ומתי? השם נכון בכלל?
M MidNight Flame New member 13/10/02 #1 חובב שאלה דחופה! Psysex - Atend States התפרסם איפה שהוא? אם כן איפה ומתי? השם נכון בכלל?
H HooK New member 13/10/02 #2 חחחח אבל למה אתה שואל רק אותי? זה פורם, זה לא אמור להיות משהו אישי... זה מבאס אחרים שיודעים לענות לא שמעתי את הקטע הזה, ואין לי אותו.
חחחח אבל למה אתה שואל רק אותי? זה פורם, זה לא אמור להיות משהו אישי... זה מבאס אחרים שיודעים לענות לא שמעתי את הקטע הזה, ואין לי אותו.
N NoAm IM New member 13/10/02 #3 אתה מתכוון ל Altered States ? מה קורה באמת עם פסייסקס? דיסק חדש באופק,משהו?
E ELior New member 13/10/02 #7 הינה כמה.... Little black hole - PSYSEX IN PANIC E-T = Art - SHIVA ON PSYSEX PSYSEX - Alien cop PSYSEX-On a mission (rmx)
הינה כמה.... Little black hole - PSYSEX IN PANIC E-T = Art - SHIVA ON PSYSEX PSYSEX - Alien cop PSYSEX-On a mission (rmx)
R RiCh RaCh New member 15/10/02 #8 יש גם את.. Psysex - Survival Kit (Koopa Troopa´s Dub Mix) שיצא באוסף אנדר לייף PSYSEX - SMART AND FRIENDLY שיצא איפשהו וגם את אלרטד סטייס שיצא ברמיקס
יש גם את.. Psysex - Survival Kit (Koopa Troopa´s Dub Mix) שיצא באוסף אנדר לייף PSYSEX - SMART AND FRIENDLY שיצא איפשהו וגם את אלרטד סטייס שיצא ברמיקס