חובה (!!!!!!!) להכנס לקישור הבא

עפטוב

New member
אה...ושאלה

מה הקטע שלהם למכור את הבתים??? אחרי שהווארד מכר את השלד של הבית, מארק מכר את ביתו ב-9 השנים האחרונות ועכשיו הגיע תורו של גארי שמכר את הבית ב-4 מיליון....טרנד חדש?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אפשר לעשות מזה עוד ריאלטי עילג- מי רוצה לגור בבית של סלבריטי? זה מזכיר לי את אותה המכירה הפומבית שבה מכרו את התחתונים של רובי מrock DJ

תודה ../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif

הם כ"כ זוג מושלם
לקח לי המוווווון זמן (יותר מדי זמן) לאתר את הקובץ של החלק המסוים הזה, ובסופו של דבר כשמצאתי אותו זה היה רגע כ"כ מרגש, לראות אותם שוב על אותה במה ביחד....

ItsNotMe1

New member
יש לי את זה באודיו

גם אני יוכל להעלות את זה אם זה מותר כאן...

אליסון

New member
וואייייייייייייי

אני בהלם!!!! אחרי כלכך הרבה זמן לראות אותו וואי....שוק

אליסון

New member
אה אגב...

הי אני חדשה כאן בפורםם הייית בזמנו מכורה ללהקה הזו ואני עדיין מאזימה לה.. זו בהחלט נוסטליגה נהדרת שמעתי שהם בסבוב הופעות זה הגיוני?

עפטוב

New member
ברוכה הבאה אליסון!

אכן יש סיבוב הופעות אבל לעת עתה הוא רק בתחומי בריטניה. בתקוה שימשיך למדינתנו שטופת השמש... אגב לי יש את האודיו של knebworth רק שכרגע משהו לא בסדר עם השליחת קבצים אצלי - לכן כל מי שהבטחתי לה את השירים של מארק בקרוב... הבעיה תתוקן - אבל תודו שהפיצויים שלי שווים! חחח יום מקסים לכולכן!

יש לי את ההופעה בקובץ וידאו לכל

מי שמעוניינת, אני אוכל לשים את הלינק כאן.. נ.ב. מחכה בקוצר רוח לשיר החדש של מארק
וכמובן שהפיצויים מאוד מאוד שווים!!

וולקאם../images/Emo24.gif

אכן הם יוצאים לסיבוב הופעות שיחל באפריל, הם הוציאו דיסק אוסף חדש ובנוסף גם DVD עם ראיונות עם כל חברי הלהקה, קטעים ממאחורי הקלעים ועוד הרבה דברים מגניבים אחרים... ואת בטח תוהה אם רובי יצטרף אליהם לסיבוב ההופעות, אבל לצערנו הוא לא... יש באוויר לא מעט שמועות שהוא יצטרף אבל כרגע אף אחת מהן לא נכונה...

a Warming Sign

New member
תודה../images/Emo13.gif

התגעגעתי לזה
ואם כבר חובה-אז את הDVD של ההופעה הזאת.

למעלה