יש לי אליך שאלה רצינית , לא כדי להעליב
האם א חושבת שהכותבים בפורום לא יודעים את מה שהסרט מעלה
אגב האנגלית שלי היא ברמת שפת אם האנגלית לא היתה בעיה להקשיב לנאמר שם לצערי לא חדשו לי כלום
שתבני אי זכיתי להיות חתומה על מגילת יסוד של עמותת ח.ס.ן שנולדה בקבוצות תמיכה שהקים עומרי ציטרון
בעיר ת"א ובעיר חיפה , שנתנה לחולים כחות מעבר לטיפולים בבתי החולים
ואז באחד מימי העיון הועלה רעיון שיש להקים קבוצות תמיכה של משפחות וחולים חולי סרטן בכל הארץ
זה היה בשנת 1990 , עד אז לא נתנו את הדעת לקטע הנפשי , מאז התקדמנו מאד
ומאז פותחו תרופות ביולוגיות שנולדו מחקר התא הסרטני , שהובילו חוקרים ישראלים בטכניון ובמכון ויצמן
אז למה להביא סרטים בשפה זרה על חברות תרופות אמריקאיות , שפעלו פעם במחקרים הישנים
היום הכל עובד לפי הגנטיקה של החולה לא לפי פרוטוקול סטנדרטי , ולפי זה ניתן הטיפול לחולים בבתי החולים
יש המון חולים שמקבלים תרופות ניסיוניות עוד בטרם זה הוכנס לסל ,
לרופאים יש להם מטרה אחת להבריא את החולים , כיום גם מודעים לתזונה של החולה וגם תמיכה הנפשית
והטיפול כל כך שונה ממה שהוצג בסרט שהבאת , לכן האינפורמציה שהבאת מיותרת כי היא לא עכשוית
ובכל יום עיון של החברה למלחמה בסרטן ניתן לחולים המון מידע בשפתנו על חידושים אחרונים
ועל מחקרים חדשנים שנעשים בפועל לא מסתירים שום מידע מהחולים כיום , שיש מחשב כל המידע זמין
להפיך יש יותר מידע מאי פעם , כמו שהגעת להרצאות הללו שבסרט ,
וכל יום עיון של האגודה למלחמה בסרטן מצולם ומועלה לאתר שלהם , כך שזה זמין לכולם לקריאה
ותודה לאל בין חוקרי הסרטן בארץ יש פרופסור עדת יונה שהמידע שהיא מצאה
פיתח תרופה למחלה שלא היה לה מרפא ונחקר במכון ויצמן ובטכניון , תודו לזה אחי עדיין בחיים
ואחי כבר בקו השלישי של המחלה הזו הכרונית ואצלו היא אגרסבית , ויש פתרונות של טיפולים
והמדענים שלנו נמצאים בקו הראשון של המחקרים בעולם שלנו , אז המוח היהודי ממציא פטנטים אמרו פעם בפרסומות
חושבת שעניתי לךבצורה מפורטת ומקווה ששכנעתי אותך שיש מספיק מידע במחשב
וכל מי ששיך לחולים לא חייב להקשיב להרצאות שנכתבו בחו"ל תודה לאל יש לנו מדענים משלנו
וכיום יש מספיק ידע בעברית במחשב ורופאים המסבירים לכל אחד בפורמים את השאלות הנוגעות לו
ונותר רק להתפלל שרופא כל החולים יעשה נס וישלח את התרופה שלו לכל החולים בעולים
כי הדבר הכי חשוב לא נאמר שם , שהסרטן נוצר בגוף בגלל ירידה של חיסון גופני וירידת האנרגיה של הגוף של החולה
ולכן באמצעות אכילה נכונמה נשמור על גופינו ולא נגיע למצב של אנשים שאובחנו חולים ונשמור על הבריאות
כח אני מאמינה ברפואה מונעת כמו ברפואה הסינית , ולתפוס את המחלות שהן קטנות בתחילת הדרך
ואז ההחלמה פשוטה וברת ביצוע , ונותר לאחל לחותים החלמה מהירה ושיהיה חג שמח ושבת שלום