חובה לכל אחד לצפות

ממש לא חובה לראות אותו

כי הוא מציג את הנושא באנגליץ וללא כתוביות ומדבר בשפה מדעית ולא בטוחה שאנשים יכירו את המושגים המדעיים באנגלית
הוא מסביר דברים שמי שכותב בפורום שלנו התנסה בהם לצערי
, אז אין בו שום דבר שמחדש מעבר לחומר שיש בעברית באתר למלחמה בסרטן בשפת אימנו
אז למה להקשיב לחומר באנגלית שקשה להבנה !!!!!! בטח לא לאנשים שהחומר מוכר להם היטב

orentaub

New member
לגבי הסרט

אולי את לא יודעת אנגלית ואולי אותך זה לא מעניין אבל תני לאנשים שכן יודעים אנגלית והנושא כן מעניין אותם לקבל את האינפורמציה.
הכוונה שלי היא רק ליידע.כל אחד חופשי לעשות כרצונו.
לגבי המושגים המדעיים,ממש לא חייבים להבין כל מושג כדי להבין על מה הסרט מדבר.

יש לי אליך שאלה רצינית , לא כדי להעליב

האם א חושבת שהכותבים בפורום לא יודעים את מה שהסרט מעלה
אגב האנגלית שלי היא ברמת שפת אם האנגלית לא היתה בעיה להקשיב לנאמר שם לצערי לא חדשו לי כלום
שתבני אי זכיתי להיות חתומה על מגילת יסוד של עמותת ח.ס.ן שנולדה בקבוצות תמיכה שהקים עומרי ציטרון
בעיר ת"א ובעיר חיפה , שנתנה לחולים כחות מעבר לטיפולים בבתי החולים
ואז באחד מימי העיון הועלה רעיון שיש להקים קבוצות תמיכה של משפחות וחולים חולי סרטן בכל הארץ
זה היה בשנת 1990 , עד אז לא נתנו את הדעת לקטע הנפשי , מאז התקדמנו מאד
ומאז פותחו תרופות ביולוגיות שנולדו מחקר התא הסרטני , שהובילו חוקרים ישראלים בטכניון ובמכון ויצמן
אז למה להביא סרטים בשפה זרה על חברות תרופות אמריקאיות , שפעלו פעם במחקרים הישנים
היום הכל עובד לפי הגנטיקה של החולה לא לפי פרוטוקול סטנדרטי , ולפי זה ניתן הטיפול לחולים בבתי החולים
יש המון חולים שמקבלים תרופות ניסיוניות עוד בטרם זה הוכנס לסל ,
לרופאים יש להם מטרה אחת להבריא את החולים , כיום גם מודעים לתזונה של החולה וגם תמיכה הנפשית
והטיפול כל כך שונה ממה שהוצג בסרט שהבאת , לכן האינפורמציה שהבאת מיותרת כי היא לא עכשוית
ובכל יום עיון של החברה למלחמה בסרטן ניתן לחולים המון מידע בשפתנו על חידושים אחרונים
ועל מחקרים חדשנים שנעשים בפועל לא מסתירים שום מידע מהחולים כיום , שיש מחשב כל המידע זמין
להפיך יש יותר מידע מאי פעם , כמו שהגעת להרצאות הללו שבסרט ,
וכל יום עיון של האגודה למלחמה בסרטן מצולם ומועלה לאתר שלהם , כך שזה זמין לכולם לקריאה
ותודה לאל בין חוקרי הסרטן בארץ יש פרופסור עדת יונה שהמידע שהיא מצאה
פיתח תרופה למחלה שלא היה לה מרפא ונחקר במכון ויצמן ובטכניון , תודו לזה אחי עדיין בחיים
ואחי כבר בקו השלישי של המחלה הזו הכרונית ואצלו היא אגרסבית , ויש פתרונות של טיפולים
והמדענים שלנו נמצאים בקו הראשון של המחקרים בעולם שלנו , אז המוח היהודי ממציא פטנטים אמרו פעם בפרסומות
חושבת שעניתי לךבצורה מפורטת ומקווה ששכנעתי אותך שיש מספיק מידע במחשב
וכל מי ששיך לחולים לא חייב להקשיב להרצאות שנכתבו בחו"ל תודה לאל יש לנו מדענים משלנו
וכיום יש מספיק ידע בעברית במחשב ורופאים המסבירים לכל אחד בפורמים את השאלות הנוגעות לו
ונותר רק להתפלל שרופא כל החולים יעשה נס וישלח את התרופה שלו לכל החולים בעולים
כי הדבר הכי חשוב לא נאמר שם , שהסרטן נוצר בגוף בגלל ירידה של חיסון גופני וירידת האנרגיה של הגוף של החולה
ולכן באמצעות אכילה נכונמה נשמור על גופינו ולא נגיע למצב של אנשים שאובחנו חולים ונשמור על הבריאות
כח אני מאמינה ברפואה מונעת כמו ברפואה הסינית , ולתפוס את המחלות שהן קטנות בתחילת הדרך
ואז ההחלמה פשוטה וברת ביצוע , ונותר לאחל לחותים החלמה מהירה ושיהיה חג שמח ושבת שלום

orentaub

New member
תשובה

אם את מבינה את העובדה הפשוטה שרק הגוף עצמו יכול לרפא את עצמו וזה ודאי לא יקרה בעזרת שום כימיקל, אלא בעזרת חומרים טבעיים שיתנו לגוף אפשרות לרפא את עצמו,אז את גם מבינה שעל אלה אי אפשר לרשם פטנט ולעשות מהם כסף.כמובן שכל ריפוי בדרך טבעית יגרם להתמוטטות של חברות התרופות הגדולות ומכאן ההתנגדות שלהן לכל רפוי טבעי אמיתי של המחלה הזאת ואחרות.מכיוון שהאפ די אי מקבל כספים מחברות התרופות,הוא חובר אליהן באינטרס הזה ולא יאפשר שום ריפוי אמיתי של המחלה אף פעם.מכייון שבישראל לא יאפשרו שום תרופה שאינה מאושרת על ידי האפ די אי ימשיכו החולים הישראלים להיות מטופלים ב"תרופות" המקובלות.
האם ידוע לך שתרופה טבעית למחלת הפוליו היתה כבר ידועה הרבה לפני המצאת החיסון? רופא גילה סוג של ויטמין סי שמרפא את המחלה. אבל מה לעשות שזה כל כך זול ואי אפשר לעשות פטנט מזה ולהרויח כסף? זאת הסיבה שאת ואני ואחרים לא ידעו על זה. פשוט השתיקו את זה.
האם את יודעת שגרעיני מישמיש יכולים לרפא ואף למנע סרטן? את זה כבר ידעתי כבר לפני 20 שנים כשהתחלתי להתענין בטבעונות. 100 מ"ג ביום של החומר שמצוי שם מספיק כדי למנע את המחלה הארורה הזאת.הוה אומר 7 גרעיני מישמיש ביום. אם זה כל ידוע בארץ אז למה יש רק רופא אונקולוג אחד בארץ ששולח את המטופלים שלו לקנות את זה? אולי כי זה זול ופשוט מידי ולא רוצים שנדע על זה כדי שנמשיך לפרנס את חברות התרופות.
בכל אופן מטרתי היא רק ליידע.לצערי כדי לדעת דברים צריך לדעת אנגלית.בעברית לא תמצאי הרבה מידע חיוני בכל תחום שהוא. אנשים יצפו בסרט אם ירצו וכל אחד יחליט לפי שיקול דעתו.

שמעתי על הגלעינים , זה ויכוח אין סופי בפורום

ויש לי ידידה שוכלת את הגלעינים וזה לא הפריע לסרטן להתפתח ברחם שלה , צריך המון ידע כדי לעשות טיפול טבעוני למחלת הסרטן
ה נכון שצמחונות יכולה לעזור לגוף האדם , אבל בצמחונות יש חומרים שצריך לקחת כתוספת מזון כדי שהגוף לא יחסרו אבני הבנין לבנות את הגוף
אבל בתזונה נכונה ניתן למזער את הנזקים לגוף ולהיות בבדיקות לראות שהמצב נשמע , אני לא מרבה לאכול דברים מהחי , אוכלת ביצים ויוגורט
אבל רוב התזונה שלי זה ירקות ופירות , הויכוח ש צמחונות וטבעונות מול אוכל מערבי הוא עתיק , לא רוצה לעסוק בו
שכל אחד ואחת יאכלו מה שבא להם , האוכל הוא לא הפינה , המחלות באות כי לאנשים קשה נפשית , העולם הזה לא פשוט לחיות בו
והמחלות מתחילות שקשה לנשמה, ומשם מתחילים הבעיות , אם כולם היו מאושרים לרופאים לא היתה עבודה בעולם
המפתח זה לדאוג לאנשים להיות מאושרים ,האוכל הוא רק משני , כי אדם מדוכא האכילה שלו לא מאוזנת בזה העניין

orentaub

New member
תגובה

הפעם אני מסכימה איתך לגמרי. לגבי מי שכבר חולה,צריך טיפול מקיף ומקצועי ולא מספיק לצרוך כמה גרעינים.צריך לקבל מנות יומיות גבוהות מאוד של בי-17 בשילוב תזונה מיוחדת ועוד תמיכה בגוף מכיוונים שונים. בכל זאת אני מציעה לכל אדם בריא לצרוך את הגרעינים. זה ממש לא יקר ויש הרבה מה להרוויח.
גורמי הסרטן הם רבים מאוד בתקופה שלנו,וכמו שאת אומרת לנפש יש מקום ראשון.אבל אם הגוף לא חסר ולא מקולקל , יש ליצירה המופלאה של בורא עולם יכולת התמודדות.

היא צרכה את הגלעינים

ולמרות הצריכה של הגלעינים הגוף שלה פיתח סרטן ברחם ובצואר הרחם
האכילה של הגלעינים לא מנע לגידול להתפרץ
היא בחרה לעשות טיפוים והגוש ירד בהקפו אבל היא עברה לטבעונות מוחלטת
ועוד כל מיני טיפולים נוספים כגון שימוש במי חמצן ועד דברים מיערות הגשם
בנתה לעצמה קוקטיל על סמך ספרים שקראה בשפה זרה לא עברית
היא בנתה לעצמה תוכנית מאד מורכבת אבל זה לא פשוט היא לקחת אחריות על גופה
אני חושב שהכילה היא חלק מהעניין אבל לא רק , הקע הנפשי וצבירת הרעלים בגוף משבש יצור תאים

orentaub

New member
תגובה

נכון. לנפש יש תפקיד מכריע בענין.סטרס הוא אויב מספר אחד.הוא יוצר החומציות הגדול ביותר בגוף. אני חושבת שלא מזיק בכלל לעשות נקוי יסודי של הגוף כל כמה שנים.לא רק של המעיים אלא של כל הגוף.
כמה גרעיני מישמיש היא צרכה ביום? 7 גלעינים זה המינימום היומי הדרוש.אני צורכת 10 גלעינים ביום בתוספת 100 ג"ר של ויטמין בי-17 שאותו אני מזמינה מחו"ל.
צריך לעשות השתדלות ככל שאפשר בסביבה המודרנית שבה אנחנו חיים. והיתר להשאיר לבורא עולם.בסינית יש פתגם שאומר: מי שעוזר לעצמו אלוהים עוזר לו.

אם היא תלמד מה שהיא יודעת

היא לומדת מספרים בפולנית וברוסית ושם הרפואת סבתא מפותחת מאד
יש שימוש בצמחים מיערות הגשם ופחות מחומרים כימים
וכך גם בגרמניה השימוש בהומאופתיה מאד מפותח
ויש מרפאות שמטפלות בחולים מכל העולם ,
בטיפולים תרמיים שאליהם יוצאים חולים ישראלים
כל העולם נע אל השימוש בחומרים שונים מהעבר
והמחקר מגלה את הדברים הללו

סבאיציק

New member
מטרת הפורום לתמוך ולא להעליב.

לא היה סיפק בידי לראות עדין את הסרט,אגב אין לי בעיה עם אנגלית,
מציע שתוסיפי יותר מאשר חובה לראות,
למשל מה יש בו שאת חושבת שיעזור לנו חולי הסרטן.
כדאי להיות אובייקטיבים ולהסתכל במשקפי החולים.
נסיכה יקרה לא כדאי לרגוז ,נשמה. אני מבין ללבך.
שבת שלום וחג שמח.

orentaub

New member
תגובה

אין לי כוונה להביע את דעתי,לא להתפלמס ולא לשכנע.מטרתי היא רק ליידע. מי שמעונין ,יצפה ויבדק את הנושא בעצמו אם ירצה. מי שלא-לא.
כל אחד חופשי לנהוג לפי שיקול דעתו.

הוא התכוון למשהו על התוכן של הסרטון

כמו תקציר , לא חוות דעת , זה מקובל שמביאים לפורום סרט או מאמר

דף חדש4

New member
צפיתי בסרטון

הוא היה מרתק. תודה שהבאת אותו. הוא חידד לי דברים שחשדתי בהם וחידש לי דברים שלא ידעתי. זה באמת פלא שמדע הרפואה כמעט ולא התקדם במאה השנים האחרונות כשהאדם כל כך התקדם טכנולוגית בדברים אחרים- כמו שליחת אנשים לחלל וכל מה שמחשבים מאפשרים. באמת עולה השאלה למה? והתשובה המובנת- זה יותר משתלם לקפיטליסטים שיהיו אנשים חולים שיצדיקו קיומם של מכונות יקרות, שיפרנסו את הרופאים ויתנו להם סיבה להמשיך להיות דרושים, בתי החולים, רכישת התרופות... זה ביזנס כמו כל ביזנס אחר. הבעיה עם התאוריה הזו היא אחת- א. יש טיפולים קונבנציונלים שאכן עוזרים. זה לא רק מעשה מרמה בלי תוצאות או שאנשים לא היו נכנסים לטפולים הקשים של כמותרפיה והקרנות אם זה לא היה עוזר. ב. הקפטיליסטים עצמם חולים בסרטן. גם להם יש אנטרס למצוא תרופה. כי גם הם , יש להם דבר אחד שחשוב להם יותר מאשר להרויח כסף וזה = לחיות. אמא של עופרה שטראוס- מתה מסרטן, סטיב ג'ובס מייסד אפל- מת מסרטן. אני בטוחה שהם היו נותנים כל הון שבעולם כדי לחיות- ויש להם הון.

ואחרי שאמרתי את כל זה- וברור לי האיום שיש בסרטון על אנשים שרוצים לחשוב שיש תקווה בטפול הקונבנציונלי שהם לוקחים- וברור לי, גם ממה שקורה עם החברה שלי ומה שקרה עם אבא שלי- שכל הטפולים לא עוזרים ורק מאריכים חיים של סבל- שיש צד אפל או בור ברפואה או ברופאים שמחזיקים אנשים בחיים ללא אכות חיים וללא תקווה להחלמה- רק כדי להצדיק את קיומם- כלכלית ומוסרית.

בסופו של דבר- האמת באמצע. הטפול הקונבנציונלי עוזר. לפעמים. והטפול הלא קונבנציונלי עוזר. לפעמים. והכי טוב- זה המניעה. והכי טוב- זה לשלב בין השניים עד כמה שניתן.
מה שבטוח, באופן אישי- אני לא אלך שבי אחרי מדע הרפואה ואותן לו להרוויח על חשבון הסבל שלי. כשאבין שזהו זה- לא אסכים לתת לרפואה להמשיך לגזור עלי קופון כשזה לא משרת אותי יותר אלא רק אותם.

orentaub

New member
תגובה

שמחתי לקרא את תגובתך.זו בדיוק היתה מטרתי.לפתוח את המודעות של כל אחד לקחת אחריות על עצמו שלא ללכת בצורה עוורת אחרי דברי הרופא ולבדק דברים.
אני שמחה שלפחות אדם אחד הפיק קצת תועלת.נשמה אחת זה כמו עולם שלם בשבילי.
מאחלת לך רק בריאות ואושר!

אתה יודע שתוכל ללמוד ההמון במחשב

אבל דבר ראשון התזונה שלך היא המפתח
תתרחק מחומרים מסרטנים וזה כולל מוצרי סויה ומוצרים מעובדים עם צבע מאכל
תיצור קשר עם ד"ר פנינה בר סלע וץתחיל לאכול נכון לגוף שלך
ראיתי אישה שרק ע"י תזונה נכונה ועוד כמה טיפולים היא עלת השכלה נרופטית ND
הקטינה את הגוש ברחם , כך שכיום הם לא שוקלים כריתת רחם
המזון הם אבנ הבנין של יצור תאים בגוף , לכן צריך לבחון מה האוכל שנכנס לפה
שלא להכניס דברים שיסכנו אותך

למעלה