חובה לכל מילואימניק

ישראלי29

New member
חובה לכל מילואימניק

ברגעים אלה ממש מתארחים בפורום חי בתפוז שני קצינים במילואים: סרן יונתן, טייס מסוק, ורב סרן נמרוד חפץ, איש סיירת מטכ"ל לשעבר. הם היו אמורים להתארח בפורום המילואים, אולם הארוח שלהם הועבר לפורום אחר משום שדעותיהם לא התאימו לדעתו של מנהל פורום המילואים. אחרי שרות של שנים, הם החליטו לסרב לשרת בשטחים, ורצו לחלוק את חוויותיהם איתנו, חבריהם לנשק. אני חושב שאחרי כל כך הרבה שנים של שרות קרבי- יש מקום לשמוע את דעתם, וחבל שרועי, שבדרך כלל עושה עבודה טובה בניהול הפורום, דאג להשתיק אותם. תוכלו לשפוט בעצמכם. הקשיבו למה שיש להם לומר. זה חשוב לכולנו.

בולש

New member
סרבנות

אני לא מכיר את מנהל הפורום לדעתי אם הוא שפעל אז הוא פעל נכון אל תשכח שאלו סרבנים ששירתו ותרמו ואם הם היו כאן בפורום היו תוקפים אותם במקום לנסות לשמוע אותם ואז זה לא דיון זה זיון מנהל הפורום שמר על כבוד הפורום מה רע בזה גם אני הייתי נוהג בצורה כזאת זה כמו לנסות לנגן מוזיקת רוק ב 100 שערים

אני שמיייח

שיש לכם מנהל פורום שיודע שהנמושות האלה לא ראויים לזמן מסך אנחנו חיים במדינה שנלחמת יום יום על חייה ועל הצביון שלה יש הרבה דרכים להביע דיעה סרבנות היא בריחה והדרך הקלה החוצה אני שמייח שאלה לא נלחמים איתנו יחד כי על מי שלוחם לצידך אתה אמור לסמוך ישר כוח מנהל הפורום.

ניר נגר

New member
../images/Emo45.gif תודה רבה...מסכים עם כל מילה

שלך.. שבת שלום וברוך הבא לפורום שלנו.. אהה...ושתמשיך להיות שמייח בכל אשר תפנה :))

שמייייח להיות פה

ולחזק את אלה שיוצאים למילואים למרות ובגלל המצב אתה יודע עוד בשירות הסדיר היינו צריכים לפנות "היתנחלות" באותה תקופה הייתי סופר ימני פלוס והיו חיילים שפשוט סירבו ואני גם פחדתי אפילו לחשוב על האפשרות שאני אתן יד להזיז יהודים ממקום שבנו אבל ישבנו כל החברה ערב לפני ולמרות התנגדות עזה החלטנו כולם שיוצאים למשימה למרות הרגשה שלנו ולמחרת יצאנו למשימה ואנחנו אלה שהיתנגדו צעדנו ראשונים אל הקבוצה של היהודים האלה ועמדנו וניסינו להסביר להם שאולי הם יום אחד יבואו לפנות אותנו וכך על מיי מנוחות הם אספו את הכול נכנסו לרכבים ויצאו משם ואני יודע שגם אם לא היה הולך חלק היינו מתעקשים ומבצעים את המוטל עלינו. כי אנחנו בתור אזרחים או חיילים צריכים לבצע פקודות ואח"כ יש לנו את האפשרות לבוא בדין ודברים עם אלה ששלחו אותנו. ולסיום אם אנחנו בתור עם היינו מאוחדים אני מאמין שהיתה יכולה להיות לנו אחלה מדינה אפילו יש מערכון של הגשש בנושא. שבת שלום לכולם

זה כמו פדופיל בפורום ילדים

זה אינו מעיינו של הפורום, הפורום לא יתן יד להשתמטות מכל סיבה ולא ייתן יד להחלשתו של צהל לפי דעתי אין שום סיבה לתת מחסה ובמה למשתמטים מוציאה דיבתה של המדינה וצהל שמחסה-ימצאו בבתי הכלא ובמה- שימצאו בספסל הנאשמים.

ניר נגר

New member
מבחינתי הסרבנים חצו את כל הקווים

ובתור שכאלה אין לי מה לשמוע אותם, אין לי מה להתווכח איתם, לא רוצה אותם בבית סיפרי ולא בפורום מילואים. הסרבנים בגדו בנו פעמיים, פעם אחת במדינה ופעם אחת בכל המילואיניקים שנשארו בצבא על מנת לשרת ולשמור על המוסריות הכל כך חשובה לצבא ההגנה לישראל. הדמוקרטייה לשמחתי נותנת גם את הכל לא לרצות לשמוע את הצג שכנגד...חבל שהסרבנים הללו הטעו את תפוז ולא עברו את אישורינו (מנהלי פורום מילואים) והסכמתינו להתארח בפורום, ההתגנבות הזו בחשיכה לקראת ההתארחות כאן אומרת הכל... לא מדובשם ולא מעוקצם, אני פשוט כועס עליהם יותר מידי

בולש

New member
גם אני כועס עליהם../images/Emo88.gif

אתה לא היחיד שכועס עליהם בצדק ופעלת נכון שלא נתת להם במה במה יש להם כבר בהג שיסעו לשם לשמוע אותם אפשר להגיב אין טעם ואסור ברגע שמגיבים להם הם מקבלים חיזוק אני איתך אדון מהל הפורום אם אתה צריך להשליט משמעת אני לפקודתך המפקד ניר

ניר נגר

New member
חן חן ידידי...אינני צריך שום עזרה

פשוט החוק הראשון בפורום הזה הוא אי הפצת הסרבנות וההשתמטות באשר היא, אני בטוח שכל אדם שיש היגיון בראשו יבין שמדובר בבקשה לגיטימית שבבסיסה סה"כ הרצון לשמור על צה"ל והמדינה.

למעלה