חובה - לכל מי שההתעמלות בנשמתה

Tammie

New member
וואוו פשוט מטורף שלא הכרתי את הסיפור הזה!

זה פשוט מדהים- מישהי יודעת איפה היא היום? אם היא חיה בישראל באמת? ואם כן- האם היא עדיין מתעניינת בעולם ההתעמלות? אין ספק שהיא מקור להשראה, הבחורה (יותר נכון אישה) הזאת עברה הרבה חוויות קשות בחיים, ולחשוב שהיא יצאה מהן אם מלדיות זהב אולמפיות- נראה לי שאני אספר את זה למתעמלות מחר באימון, זה גם מתקשר טיפה ליום השואה שיחול שבוע הבא...

באמת מטורף שלא הכרת את הסיפור

סיפור מדהים שכל אחת צריכה להכיר. השלמה לסיפור: אגי הגיעה לארץ ואימנה במשך שנים את נבחרת ישראל. הייתה אחראית על ההתעמלות בארץ, על השיפוט ועל קורסי מדריכים ומאמנים (גם העבירה אותם כמובן). היא לא הייתה אישה קלה בכלל, כלומר בתור מאמנת ואחראית היא הייתה קשה מאוד, הכי קשוחה שאני מכירה. היום היא בת 80 פלוס, גרה בהרצליה, ובאמת רצה כל בוקר בים כפי שצילמו. הסרט הקל בחוויות שאגי עברה בשואה, אני לא יודעת אם מתוך מגמה לא לספר דברים קשים מידיי, או כי אגי לא רצתה. בגדול היא עברה עינויים אצל הנאצים וצעדה במסע ארוך של שבועות יחפה בשלג, מה שפגע קשות בכפות רגליה והשאיר צלקות ופגיעות אורתופדיות בכפות הרגליים לכל החיים.

אמא לה3

New member
אגי בזמנו

העבירה לי את הקורס מדריכים, והיא היתה כל כך קשוחה, חבטות על כפות רגליים לא מתוחות היו עיניין שבשיגרה והיה לה גם קטע מצחיק, שכל בוקר היינו נעמדות בשורה ואז היא היתה אומרת "כל האינוולידיות הצידה" מתוך כוונה שכל אלה שהיו להן בעיות ברגליים/גב או כל צרה אחרת שלא יכלו לקחת חלק בפעילות היו יושבות בצד...חוויה להכיר אותה.

chuch1

New member
יואו איזו נוסטלגיה

כשהייתי בערך בת 9 או 10 הייתה לנו הופעה או תחרות מאוד גדולה ואגי הייתה שופטת, היא באה במיוחד לשפוט כי היא הכירה את המאמנת של המאמנת שלי :) פתאום, לקראת הקראת התוצאות- היא נעמדה, מתחה ידיים ועשתה גלגלון! הקהל באולם השתגע וגם אנחנו -לראות אישה לא צעירה (בלשון המעטה) קמה ועושה גלגלון-באמת משהו נדיר! עובדה שלא שכחתי את זה עד היום :)

orelushg

New member
וואוו מדהים!!!!

שמעתי עליה קצת אבל לא עד כדי כך, שהיא התחרתה בגילאים כאלה מבוגרים, יחסית להתעמלות, אחרי עינויים אצל הנאצים ועוד זכתה במדליות זהב(!!!) אין אין פשוט מדהים!!! זה רק אומר דבר אחד שאם רוצים לעשות משהו אפשר לעשות אפילו אם זה קשה ונראה כמעט בלתי אפשרי!!! הייתי רוצה להכיר אותה פעם היא נשמעת אדם מדהים...

Xx ofek xX

New member
וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מדהים..

והיא גם התחילה להתאמן רק בגיל 16 (נכון?)

למעלה