חובה לנסוע בלי חגורת בטיחות בכפר!!!

THE WIZARD 55

New member
חובה לנסוע בלי חגורת בטיחות בכפר!!!

סייד קושוע הענק, בציניות שאופיינית כל כך לו הקצין אמנם כשתיאר תופעות חברתיות במגזר הערבי, אבל ללא ספק עשה זאת בחן רב... ואחרי שצפיתי בפרק הראשון שששודר בערוץ 2 עלו בי מספר תהיות.. מה חשבו הצופים על התכנים בסדרה הן הערבים והן היהודים האם הערבים נעלבו?(מה יגידו עלינו אליהוד?) או נהנו.. האם סדרה כזאת יכולה לשנות ולו במעט את האופן בו חושבים היהודים על הערבים?..(מכירה הרבה יהודים שחושבים שערבי זאת מילה רעה, בחיים לא הכירו ערבי מקרוב...) אני נהניתי מכל שניה בסדרה, זה היה מצחיק, ויותר מכל לדעתי זאת הדרך, דרך המדיה להגיע לליבם של האנשים, לקרב לבבות,ואולי להראות להם שערבים זאת לא מילה רעה... אתם גם חושבים כמוני?...

מוחמד5

New member
האמת !!

גמני ברגע שאני נכנס לכפר אני משחרר את החגורה. מדי פעם באמת יש ניידת בכפר שעוצרת רכבים ומשחררת דוחות על חגורות. סייד כתב תסריט טוב, תסריט שיש בו לא מעט מהאמת שלנו.וכנראה שלא מעט מהסיטואציות שניראו בסדרה הן אמיתיות, בהתחשב בעובדה שהוא גר חלק מהזמן בבית צפפה, איזור שהיו בו לא מעט מחסומים, להבדל מכפרים ערביים אחרים. ההומור מקובל וסביר בהחלט, אך הוא הפריז קצת למשל בנושא הקומבינה של האב. השחקנים שחקו מצוין . אני חוזר ושואל למה במהלך הקרנת הסדרה לא שודרו פרסומות !!

THE WIZARD 55

New member
אולי כי אף אחד לא רצה לתת חסות

לסדרה על ערבים?..

מוחמד5

New member
התעלמות

הסתובבתי באתרים האלקטרוניים הערביים בארץ, ולא מצאתי שם שום התיחסות לסדרה.לעומתם בכל האתרים העבריים יש התיחסות לסדרה. מה הסיבה לכך !! הכותב !! התוכן !!....

THE WIZARD 55

New member
זה בדיוק מה שחשבתי

קשה קשה לקבל ביקורת.. תראה כמה תוכניות שמסתלבטות השכם וערב על היהודים יש, וכולם נהנים וצוחקים קשה לקבל ביקורת במגזר הערבי, אין הומור!!!

מוחמד5

New member
רייטינג

הסדרה רשמה בפרק הראשון לשידורה רייטינג ממוצע של 24.9% ודורגה במקום השלישי בטבלת הרייטינג השבועית. תנסו לכתוב בגוגל עבודה ערבית. מיד ישאל אתכם האם התכוונת : עבודה עברית !!!!

THE WIZARD 55

New member
כשחיפשתי תמונה לפוסט

בגוגל זה מה שקבלתי
חשבתי שיש תמונה של המשתתפים, גוגל עדיין לא מעודכן אולי תעדכן אתה...:) יש לך מלא זמן.. ידעתי שיהיה רייטינג גבוה לסדרה, תלוי איך היא תמשיך..

למעלה