חובה לפתוח

purple

New member
חובה לפתוח../images/Emo70.gif

מחפש מי קרא את הסיפור המדהים: "הבן של ראש המוסד" קראתי אותו פעם בקובץ סופרים ישראלים וכעת אני מחפש את הסופר של הסיפור חוץ מזה יש עוד ספר (לא עב כרס) שאי אפשר להניח אותו מהיד עד שגומרים זהו ביטוי יפה ומרשים אבל לא במקרה של הספר הזה את הספר הזה אי אפשר להניח בצד מסופר על שתי אחים בזמן השואה ניראה לי שמתואר את חייהם מנוקדת מבט מיוחדת ,נקודת מבט זו מודגשת בכריכה ,הם עוברים התעלליות מיניות ונפשיות הם מגינים אחד על השני לבסוף מי שקרא יודע על מה אני מדבר אז עיזרו לי בבקשה יש ספרים שגורמים לי צורך עז לחיות זה אחד מהם סגול

KATCHA

New member
מר סגול, התשובה הגיעה.

הסיפור "הבן של ראש המוסד" מופיע בספרו הראשון של אתגר קרת, "צינורות". תמצא אותו בכל חנות ספרים, ובכל זאת - יצא בהוצאת ´עם עובד´ ב-1995. האיור שעל העטיפה בצבע ורוד והוא מזכיר את "הצעקה" של אדוארד מונק. קצ´ה*עמוד 45. :)

rob roy

New member
חובה לפתוח??? ובכל זאת:

הספר השני, אולי הוא "המחברת הגדולה" של אגוטה כריסטוף.

rob roy

New member
חובה לפתוח??? ובכל זאת:

הספר השני, אולי הוא "המחברת הגדולה" של אגוטה כריסטוף.

purple

New member
../images/Emo24.gif חיבוק גדול!!!

ק´צה רוב רוי אתם גדולים!!! אני כל כך מאושר שהצלחתם לעזור וכל כך מהר רוב רוי זה בהחלט הספר נכון מדהים??? מומלץ בחום!!! ק´צה אהבתי את התמונה "שלך" בפרטים האישיים ,ממש מעניין! איפה עוד אפשר למצוא כאלו? צר קשר לEMAIL [email protected] שוב תודה ענקית ושיהיה לכולנו סוף שבוע נעים סגול

למעלה