חובה לקרוא לכולם!!!

flowerboy69

New member
חובה לקרוא לכולם!!!

לאחרונה הייתי חולה ועסוק ולא היה לי זמן אבל הנה 2 דברים חשובים ראיתי סוף סוף את הסרט the committi שמוזכר בכל מקום בו מדברים על הפלויד.המסכנה היא-זה הסרט הכי......רע שנוצר אי פעם בתרבות הקולנוע!סרט של 25 דקות בשחור לבן על איזה חולה נפש שמוזמן לועדה של כל מיני משוגעים וחולי נפש...עם הופעת אורח של ארתור בראון עם כתר בוער על הראש...אחרי הסרט יש שעה של ראיונות עם הבמאי והכותב של הסרט שמספרים לא תאמינו...כמה שזה סרט טוב...הקטע היחיד המעניין בא כמה דקות לפני הסוף בו הם מדברים על הפלויד שהיו מפונקים ורצו הרבה כסף וציוד כדי לנגן לסרט.בסרט יש קטע מוזיקלי אחד של הפלויד וכל כל מיני צלילים שמלווים את הפסקול.אם בכל זאת מישהו פה אספן ורוצה את הסרט-שאגב מגיע עם דיסק בונוס נחמד-יכול ליצור איתי קשר... ועכשיו לעיקר-כמו שדובר לפני כמה וכמה זמן-הוצאת הספרים גנסיס יחד עם ניק מייסון וסטורם תרגוסון יצרו מהדורה מיוחדת ל inside out -בשם אחר...מדובר בפריט שנועד לחמש מאות האספנים הכי גדולים של לפלויד-הוא מוזמן אישית לפי הזמנה-מדובר בקופסבת ענק-לא משהו שנראה עד כה-שכוללת את הספר בגרסהנ שונה בצורה מפוארת ביותר עוד חוברת מיוחדת שמיסון עשה במיוחד לגרסה זו חוצלה כובע תמונות וגלויות של תרגוסון ועוד....המחיר של העסק הזה לא יאמן...625 פאונד!!! מעל 5000 שקל...לכן זה נועד לאספנים האמיתיים והכי גדולים...אני עושה מאמץ עצום להיות אחד מהחמש מאות איש האלה...תאחלו לי בהצלחה....

בנוגע ל-The Committee

כמדומני שה-DVD יצא ממש לאחרונה. אפשר להשיג אותו מן הסתם במקורות הרשמיים, ולאו דווקא דרכך. נשמח אם תאמר לנו מאין השגת, ובאלו מקומות אחרים ניתן להשיגו, אם ידוע לך. וכמובן, אם תקנה את ההדפסה המפוארת של ספרו של מייסון, אתה מוזמן לדווח לנו מה יש בה (ששווה 600 פאונד).

flowerboy69

New member
ברור שאפשר להשיג דרך האתר

יש מקום אחד שכרגע מוכר אותו-זה במהדורה מוגבלת כך נאמר.פשוט בטעות קיבלתי 2 העתקים אז אחד אני מוכר...

flowerboy69

New member
איזה קטע מוזר!

הם הורידו את האתר!!!אני לא מוצא אותו או את הכתובת שלו יותר!!!!אני יחפש את הניר של האתר יש לי את זה בתיק ושם יש את הכתובת אני יביא את זה מחר

האתר ירד?

אם כך מה זה יעזור אם תביא את הכתובת מחר? אבל, אין צורך. הנה הלינק, וראה זה פלא! - הוא עובד... http://www.thecommitteethemovie.com/ אגב, ב-Brain Damage כתוב שה-DVD ישווק גם בצינורות המקובלים, אבל אני לא רואה סימנים לכך באמזון וכד'. וכדי שההודעה הזו לא תהיה חסרת-ערך מוסף לחלוטין, אציין שהשחקן הראשי, פול ג'ונס היפיוף, היה הסולן של להקת מאנפרד מאן עד אז, וזה היה הסרט הראשון בו כיכב. הוא שיחק בעוד כמה סרטים, מרביתם סרטי Exploitation, שהיום נראים כמוצגים מוזיאוניים. כיום, אגב, הוא מגיש תכנית רדיו שבועית ב-BBC וגם תוכניות בטלוויזיה מדי פעם.

flowerboy69

New member
הכוונה הייתה

ירד מ brain damage שמשם הבאתי אותו הכתובת שציינת איננה המקום ממנו הזמנתי-זה היה משהו בשם jazzcd משהו כזה שהם הראשונים שהחלו במכירה שלו.היה כתוב שם (ב brain)שכרגע זה רק שם ובמהדורה מוגבלת.

הכתובת אותה נתתי לקוחה

מ-Brain Damage עצמו. למיטב ידיעתי, זו הכתובת היחידה ש-BD נתן. http://www.brain-damage.co.uk/news/0505263.html אבל זה כבר נהיה קטנוני. עזוב את זה.

עדכון

Brain Damage העלו הערב עדכון, לפיו ניתן כעת להשיג את ה-DVD באמזון ארה"ב, ומקומות אחרים. ראו כאן: http://www.brain-damage.co.uk/news/0507212.html

אתה לא שם לב

זו לא הפעם הראשונה שטועים איתך ושולחים לך שני העתקים ! מוזר באופן תמוהה

flowerboy69

New member
פשוט

הייתה בעיה בהזמנה ורציתי להיות בטוח שהיא נרשמה ככה שבסוף היו 2 הזמנות

Blackpanter1י

New member
תגיד, לא שווה לך כבר לקנות מערכת

סטריאו רצינית, שבה תוכל לשמוע את פינק פלויד? עם כל הסכומים האלה שאתה זורק...

Perfect sense

New member
הוא לא זורק...

תבין שזה גם בטח ממכר.. אתה כאילו כבר עם התואר של אספן גדול של פינק פלויד, מספיק רגע אחד...שיש מהדורה מיוחדת של רק איזה 500 בעולם, והוא לא אחד מהם. זה באמת גורם לך להרגיש רע..

flowerboy69

New member
תבינו...

במקרה הזה זה לא העיניין.מדובר בפריט הכי גדול ומפואר שיצא עד כה.יש שם אפילו מקלות תופים מיוחדים שתרם מייסון לעיניין!!!!מי לא רוצה לפתוח את הארון ולמצוא דבר מדהים כזה שם...

למעלה