חובה לקרוא!!!

Hypnotise

New member
חובה לקרוא!!!

לכל מעריצי מקפליי.... מישהי התראיינה לאיזשהו עיתון צהובון בלונדון וסיפרה שדני (ממקפליי) שיכנע אותה לשכב איתו ואחרי זה זרק אותה. היא סיפרה שהוא לא טוב במיטה וישר לאחר שסיים את מעשיו(אחרי 5 דקות) הוא פשוט הסתובב, נרדם והתחיל לנחור. היא סיפרה שהוא אפילו לא התאמץ להוריד את הגרביים המסריחות שלו ושהיא פשוט נפגעה.... מה דעתכן? נכון או לא? קישור לכתבה המלאה למטה!! דני מקפליי

פחחחחחחחחחח

חחחחחחחחח או מיי גאד קראתי את הכתבהה חחחח איזה מצחיק זה...מסכנה אבל חחחח אבל היא מכוערת! חחחח בעעע חחח זה מוזר לקרוא שדני כאילו מזדיין (שוכב חחח במילה יותר עדינה) עם בנות כאילו זה בסדר והכול אבל זה מוזר לחשוב על זה חחח תחשבו על זה רגע...דני במיטה ערום עושה את זה....זה פאקינג מוזר!!! חח הוא בטח לא הוריד את הגרביים כי הרגליים שלו היו מסריחות חחחחח טוב בקיצור אני חושבת שזה באמת קרה... בסדר זה הגיל של דפוק וזרוק מה שנקרא בנים אפילו בלונדון אותם בנים חחח זונות ממין זכר חחח סתם סתם קיצר דני חרמן קטן אני לא הייתי מתנגדת חחח

fight star

New member
פשששש

חחח הרגת אותי עם כל ה"חחחח"ים שלך!!! (אני כמעט מפחדת לכתוב את זה אבל...חחחחחחחחח) יכול להיות שהיה ביניהם קטע וזה פשוט נגמר כמו שקורה להרבה אנשים אחרים ולא עושים מזה ביג דיל או שהיא פשוט רצתה תהילה או משהו (היא בעצמה אמרה היא רוצה להיות זמרת או מנחה) והיא חשבה שככה יגלו אותה או אנארף... מקווה שהיא (והוא) נהנתה

DesertRose7

New member
למישהו זה מוכר מפרשת...

דיוויד בקהאם? המאהבת שלו ידעה שזה מה שיתן לה את הפירסום..ואת האמת.. היא גם צדקה.. לא חסרים עיתונים שמפרסמים תמונות שלה..סתם..בשביל דיוויד.. ומתחילים להזמין אותה לכל מיני אירועים נחשבים.. רק בגלל זה.. אוף.. אני שונאת אנשים כאלה!

Hypnotise

New member
תעשו לי טובה...

הילדה הזאת (כמה שהיא נראת שרמוטה!!) לא ירדה מהקטע של הגרביים.. ואולי היה לו קר? חוץ מזה, לי נראה מוזר כל הקטע של התיאור איך שהוא נרדם (הוא פשוט נפל כמו שיכור או שהוא פשוט התעלף???).. לי נראה שהוא ניסה לרמוז לה לעוף כי היא לא עושה לו את זה... חי חי חי חי חי... *סתם רגע רע מצידי....*

DesertRose7

New member
אם אתן שואלות אותי..

בולשיט אחד גדול! לא חסר נערות שיש להן אשליות שאיך נאמר את זה..הגיעו רחוק מדי!! אולי חלק מכן שמעו על המעריצה הצרפתיה שהעלילה על לי ריאן מבלו.. אותו עיקרון.. שטויות..פשוט שטויות של איזה מעריצה שרוצה יותר צומת לב!!! צומי..

Hypnotise

New member
אני נכנסתי לבעיה...

זה נשמע מוזר אבל לי זה נראה מוזר שהוא יעשה דבר כזה... זאת אומרת נכון בנים תמיד נשארים בנים... וזה אכן הגיל של דפוק וזרוק... אבל לא יודעת זה נראה חסר לב... ממש גועלי, הוא אפילו לא התקשר אליה.. ודני לא מציג את עצמו כזה בתקשורת. זאת אומרת, תמיד אומרים שהוא הזונה שבלהקה ושלו היו את הכי הרבה חברות והוא לא מכחיש את זה, אבל הוא לא נראה כזה אנטיפט, חסר לב, מנייאק... בואו נגיד שהכל יכול להיות. יכול להיות שהם באמת שכבו ובגלל שהם נפרדו היא החליטה להרוויח ממנו כסף. כי דוגרי בשביל כסף אנשים המצאו דברים גרועים מהסיפור הזה... יכול להיות שהיא הכירה אותו ויכול להיות שהיא בכלל לא... ויכול להיות שהסיפור אמיתי... אווווף עכשיו זה אוכל אותי.. אני לא יודעת מה לחשוב.. התבלבלתי יותר
אבל מה, חייב לציין שהוא שווה... לא היה אכפת לי שהוא היה מנצל אותי!!!!!!! חי חי חי חי....

lee3008

New member
וואי אם זה נכון........

אז מזה לא כפת ליייייי...... בכיף שינצל אותי כזה כוסון.... ואל תכחישווווו לא הייתם מתנגדות!!!

KaRiNushit

New member
זה באמת בולשיט... ולמה? תקראו...

דבר ראשון, באמת - היא סתם רוצה את הפרסום... חוץ מזה, הם חגגו את הנמבר וון שלהם והוא לא היה הולך ככה באותו לילה... באמת... חוץ מזה הוא לא היה מראה לכולם שהם ביחד או כל מה שהיא אמרה כי הרי הוא לא רצה איתה משהו רציני נכון? וטוב האמת שממש אי אפשר לדעת, אבל אם תשימו לב, בסוף העמוד כתוב - ואני מצטטת - DO you have a story? Call us any day on 0207 782 1001 or email us by clicking here. לא יודעת... משהו לא נראה לי...

DesertRose7

New member
פחחחחחחחחח..

זה מצחיק... אני אומרת.. בואו נמציא כולנו שמקפליי היו פה בארץ בהופעה.. והם בכלל יהודים.. וכולנו נהיה עדות? כאילו מה נסגר? ל אחד ממציא סיפור ופשוט שולח? משהו לא מסתדר לי פה!!

KaRiNushit

New member
זהו... ומסכן דני...

בטח הוא ל איודע מה נפל עליו... חחח... באמת רעיון טוב מה שהצעת - אפשר להגיד שנפגשנו יחד והם ביצעו בנו מעשים מגונים... כאילו באמת מה הקטע של כל זה?

Hypnotise

New member
אתן פשוט צודקות!!

אם פוסטמה/שרמוטה/שקרנית יכולה ועוד בשביל כסף למה שאנחנו לא נעשה את זה בשביל הכיף? אבל אנחנו צריכות לוודע שהם יצאו טוב בכתבה... כי דוגרי היא "קצת" השפילה אותו בכל מה שנוגע לעייני הסקס... מסכן שלי!! וכמובן שאנחנו צריכות לשתף את כל שאר חברי הלהקה הכוסונים וכמובן שגם באסטד (!!!!!) יהיו במסיבה........ מה דעתכן?

lee3008

New member
ממממ אנלא מבינה........

למה לא ראיינו גם אותו?!? למה הוא לא מגיב ולא כלום.!? וחוצמזה למה שזה לא יהיה אמיתי???????? משום מה יש לי הרגשה משונה שזה דווקא כן נכון....

hadardit

New member
צריך לבדוק לה את הפלפון בשביל לדעת

על ההודעות טקסט, אם היא שמרה אותם ואם הם מהמספר של דני

lee3008

New member
עזבי הודעות טקסט!!!! שישאלו את דני.

מעניין אחושרמוטה איך הוא יגיב....

inbal287

New member
בלושיטטטטטטטטטטטטטט

אולי גם אני אלך להמציא להם סיפור. המון זמן רציתי לספר לכם שדני הוא אחי הגדול והאובד... שנינו נמסרנו לאימוץ שהיינו קטנים.... כאילו, כ"כ ברור שזה מפוברק!.... גאד, מה שאנשים יעשו בשביל 15 דקות התהילה שלהם!

MolsBolsRules

New member
חחחח ואי בננות צחוקים איתכן

אם זה נכון... אני מאמינה שהיא הקצינה את הסיפור,הוא בטח היה מלך במיטה אבל היא נעלבה או משהו והוסיפה עוד כמה וכמה פרטים למיקרה שלא היו שם. חפיף הוא בן! זה שהוא בלהקה לא עושה אותו פחות, נו אתן יודעות. אישית - חופשי שינצל אותי רק שארם הוא לא יפטר ממני כל כך בקלות

MolsBolsRules

New member
אויש באמת

He really convinced me that it wasn't going to be a one-night stand and he wanted me to be his girlfriend. אם היא כזאת סתומה לשכב אם מישהו כי הוא הבטיח לה שהוא יהיה חבר שלה אז היא לגמרי שרמוטה והיא מזמינה את זה שהיא תיהיה לאנשים רק צעצוע מין וחוץ מזה מזאת התמונה שלה? שלך אם שלט אני זונה וזהו

למעלה