חובה לראות - ציורי קיר לחדרי ילדים!

naama_rez

New member
חובה לראות - ציורי קיר לחדרי ילדים!

לפני כמה שבועות מצאתי אתר של בחורה שעושה ציורי קיר לחדרי ילדים ועוד כל מני. עבודות מדהימות - www.shippony.com/tamar.htm - דיברנו והיא הגיעה לעשות אצלנו ציור קיר. יצא מדהים! היא כ"כ מוכשרת וגם מאוד נחמדה והיא עשתה לנו מחיר מעולה! בכלל לא יקר כמו שחשבתי. שווה לקפוץ לאתר אם אתם מחפשים ציורי קיר (וגם אם לא...). נעמה.

כמה זה לא יקר?

אנחנו צריכים לעבור עוד מעט דירה, ואני מתחילה כבר לחשוב על החדר של הקטנה

אלה_ה

New member
את יכולה לקשט את החדר לבד גם אם

את לא ציירת. יש ערכות מוכנות שקונים בהום-סנטר או בחנויות צבע. הערכה כוללת שבלונות ואת כל מה שצריך כולל הוראות. נדמה לי שיש גם בטויז-א-אס.

נעה גל

New member
אני עבדתי עם השבלונות האלה

החדר יצא מאוד יפה, לקח לי בערך 3 שעות לגמור את כל החדר וגם לא יצא יקר. ובכל זאת, הדברים שהבחורה הזו מהאתר מציעה באמת יפים מאוד.

נירית1

New member
אנחנו למשל "מאד לא מוכשרים" ../images/Emo8.gif

ובכל זאת צבענו לבד את חצי הקיר בצבע - ואח"כ הדבקנו בורדר שחוצץ בין הקיר הלבן לקיר הצבוע - יצא "בצניעות" ממש מדהים לקח פחות מיום עבודה בהשקעה של שנינו - וזו הרגשה נורא כייפית ל"השוויץ" בחדר. וכמובן העלות נמוכה - וכשנולד ילד העלויות הן בשמים. אז מי שמוכן להסתכן שווה לו - במקרה הגרוע מזמינים מישהו מיקצועי לתקן

את החדר שיש לה היום

אנחנו צבענו לבד, והדבקנו בורדר ואנחנו ממש מרוצים. גם בדירה החדשה אני מתכוונת לצבוע לבד את החדר, אבל אני רוצה שיהיה לה ציור מדהים על הקיר, ובשביל זה צריך לשלם...

למעלה