חובה לראות

razgalili

New member
חובה לראות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וידיאו מועידת DAN. כולל ראיונות על הבמה עם ילדים שהחלימו!!!!

רז אני יודעת שלא תאהב את זה

אבל מצפייה בסרט הייתה לי קצת הרגשה של כת...למה הם לא מפרסמים בכלל נתונים מספריים?

razgalili

New member
יש נתונים מספריים

הם רק לצער כולנו לא תוצאות של מחקר מסודר. מחקר עולה כסף, ומחייב למנוע טיפול מילדים. איזה מספרים מענינים אותך? מספר הילדים שרואים שיפור בעקבות טיפולים כאלה ואחרים - יש סקר של הורים באתר של CAN. שיפור בעקבות קילציה - יש מספרים של סקרים במרפאות כפי שהובאו על ידי מה שמה לין בועידת DAN קודמת. לגבי הרגשת הכת - כמעט כל מי שנמצא בחדר הוא קרוב משפחה של אוטיסט, חוץ מהשחקן שמדבר עם הילדים. זה כולל את הרופאים שנותנים הרצאות ואת ההורים שיושבים בקהל וכו'. אלה אנשים שיש להם הרבה במשותף, ושמאמינים שאפשר באמצעות טיפולים לעזור לילד שלהם. אני משער לעצמי שאם זאת כת אז אני שייך אליה במידה רבה, למרות שאני לא מרגיש הרגשת שיכות לקבוצה. ובכל מקרה איילת, איזה נתונים באמת מענינים אותך? בואי נתחיל דיאלוג וננסה לדוג את המספרים מהבלגן.

המספרים

כמה ילדים הראו שיפור ולפי אילו קריטריונים נמדד השיפור? באילו תחומים? גילאים? כמה לא הגיבו בכלל? כמה הוחמר מצבם? באיזה מצב היו הילדים ש"החלימו" - לא רק לפי דיווחי הורים אלא גם ךפי מדדים מקובלים כמו מבחני ווינלנד או אחרים. זו לא ביקורת גם אי הרי עבד לאומגה וחברותיה ומאד מרוצה מעבדות זו... פשוט הם קצת מתחמקים מלתת תשובות כאלו - לא? הנה דיאלוג תודה מראש על הזמן ומחשבה איילת

sky

New member
תגובה לסרט

השאלה המתבקשת היא מה זה החלימו??? ראיתי הרבה ילדים שמדברים ומתקשרים ברמה שראיתי בסרט,הולכים לכתות רגילות ועוד, אבל עדיין יש להם הרבה קשיים בהבנה חברתית, ניתוח קודים חברתיים, קושי להסתדר עם ילדים. הסרט לא נותן אינפורמציה לשאלות הללו. מודה שלא ראיתי עד הסוף אבל ראיתי את הילדים מדברים, לדעתי אלו ילדים שהיו גבוהים מלכתחילה, הסרט לדעתי טוב במובן שהוא מראה לחברה שבספקטרום האוטיסטי יש ילדים שקרובים לנורמל ולאו דווקא האוטיזם הקלסי שהרוב מכירים. אבל לצערי לא נראה לי שהוא מראה ילדים שהיו אוטיזם קלסי והחלימו. אני מקווה שאני טועה ואכן יש כאלה!!!

laura ashley

New member
גם אותי השאלה הזו מטרידה לפעמים

אבל האמת היא, שבנקודה שבה אנחנו נמצאים עכשיו, ממש לא אכפת לי אם ככה הבן שלי יהיה- מדבר, מתקשר, ( כרגע הוא מתקשר איתי מדהים אבל הוא מוגדר כ NON VERBALE , 10 המילים שיש לו לא ממש מתאימות לגילו...) מסוגל לבוא בחברת אנשים ולמצוא את מקומו, גם אם מקומו יהיה קצת בשוליים, בינינו, מה זה נורמלי, זה מושג שעבר מן העולם, בכל כתה שנכנס אליה היום יהיו יותר ילדים עם קושי מאשר ילדים שנחשבים " נורמליים " אז אם הבן שלי יהיה כזה, כמו הילדים בסרט, אשרינו. לגבי הדעה שבחרו ילדים שמלכתחילה היו בתפקוד גבוה- באתר של ד"ר נאוברנדר יש כמה סרטים של ילדים שהיו בתפקוד מאוד נמוך ואפילו אפשר להגיד מקרים די קשים, אחרי הטיפול ב MB12 החלימו, אז אני לא חושבת שיש איזושהי מגמה כזו, לדעתי אלו באמת סיפורי הצלחה ( ושוב, הכל עניין של קנה מידה ! מי כמונו יודע.. )

sky

New member
ילדים שיצאו מזה...

יצא לי לראות ילדים ואפילו ילד של חברה שבגיל שנתיים שלוש היה בתפקוד נמוך, והיום בגיל שש וחצי, הוא בכתה רגילה , מבריק במיוחד בלימודים, יש חברים פה ושם, אבל שוב הבעיות החברתיות שתוארו קודם עדיין קיימות, כמו כן לא טופל אף פעם על ידי תרופות או תוספות כלשהן. אני כמובן מדברת רק ממה שאני רואה מסביבי בארבע שנים האחרונות, מאז שאני בביזנס הזה. ראיתי ילדים נוספים בדומה לילד המתואר כאן שלא טופלו בשיטות ביו רפואיות והתקדמו פלאים. מה זה אומר? חומר למחשבה!!! ממה שקראתי בנושא האוטיזם יש הרבה מקרים של ילדים שנעים בתוך הספקטרום, כלומר מנמוך, בינוני לגבוה אבל כאלה שלגמרי יצאו, אין כל כך סיכוי. ושוב מקווה שאני טועה בענין זה, ויש ילדים שלגמרי יצאו מזה, אם אכן אשמח לקרוא חומר בנושא.

למעלה