חובה לראות!!!!!

varty

New member
חובה לראות!!!!!

אבל זה ספוילר. זה קטע שלא הכניסו לסידרה. אפשר לראות אותו רק בלינק הזה או אם קונים את הDVD של העונה השניה...קטע שיצא בעריכה כמו שאומרים. לא אוסיף רק שחובה לראות!!!!! תבחרו ב300k Windows Media Broad Stream ושהסרט מתחיל לעבוד תלחצו על הכפתור הימני של העכבר ותבחרו FULL SCREEN+ZOOM תהנו

inbal145

New member
שמישהו יסביר לי...

שני דברים: 1. למה אני לא יכולה לראות שום סרטון במחשב שלי? 2. איך אתם רואים את העונות שמשודרות בארה"ב? חוץ מקאזאה...

inbal145

New member
אוקיי הבנתי...

לראות סרטונים מאליאס מדיה אני לא יכולה כי אין לי ריל פלייר
היה לי ולא עשיתי עם זה כלום אז לפני חודש בערך מחקו לי אותו... עצוב...

varty

New member
זה לא מאליאס מדיה זה..

בהודעה הראשונה בשרשור הזה רשום למטה "כתובת אינטרנט נלוות" תלחצי על הלינק הזה.

s h a l i m a r

New member
אפשר לראות את זה

גם בווינדוס פלייר גם בריל פלייר וגם בקוויק טיים לי יש את הקוויק טיים מורידים אותו מאתר של אפל: WWW.APPLE.COM זוהי תוכנה די נחמדת וידידותית,והיחידה שלא נתקעת לי... תתעודדי
, לי יש רייל פלייר ואני עדיין לא יכולה לראות...

inbal145

New member
לא ראיתי אפשרות לראות את זה...

במדיה פלייר (שזה מה שיש לי והוא לא נתקע לי...) איפה יש אפשרות כזאת באליאס מדיה?

inbal145

New member
אה... varty יש לי משהו בשבילך... ;-

התכוונתי מקודם (אתמול בעצם) לאליאס מדיה מתי שרשמתי שאני לא יכולה לראות סרטונים... אבל את הספוילר שהבאת הצלחתי בסוף לראות! מדהים... תודה תודה תודה........

Moreiro

New member
גאד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

למה הורידו את זה
אלוהים איזה מושלם
תודה
וואי... *מתאוששת לאחר הצפייה הרביעית..*

varty

New member
אמרתי להם שזה מדהים!!! +ספוילר !!

הסצנה היא אחרי שהיא מדברת עם קנדר ורוצה לפרוש לצמיתות והוא אומר לה שהיא יכולה אבל אז היא לא תראה את אמא שלה יותר בחיים כי היא בתוך הסי.אי.אי ובגלל שהיא לא סוכנת לא תנתן לה כניסה. בקיצור הבן אדם רוצה שתשאר. ואז באה הסצנה... היא אומרת למייקל
שקנדר מעצבן אותה בכוונה ואז הוא קוטע את הדבריה בנשיקה לוהטת!!!! ואומר לה , אם תלכי מהסי.אי.אי יהיה לך משעמם ואז הם מתנשקים שוב. אני רוצה שמייקל ינשק אותי ככה גם

inbal145

New member
varty תודה על ההסבר!../images/Emo8.gif

ראיתי את זה בלי הפסקה................ *נמסה* איזה נשיקה מדהימה!

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifיאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

מדהייייייייייייים

ניצול... ../images/Emo58.gif זיהוי פרק....

אני לא זוכרת איזה פרק זה... אז בקשה עזרו לי... אני חושבת שזה בעונה השניה.... הפרק שסידני ו-והן מגיעים למתקן של רמבולדי ואז סידני מפוצצת את הבלון העצום ואז יש את ההצפה ווהן נשאר תקוע בתוכו.... איזה פרק זה? בבקשה....

למעלה