חובה על כולם ליראות את הסירטון הזה

• פותח הנושא sd14
  • פורסם בתאריך

sd14

New member
חובה על כולם ליראות את הסירטון הזה

חובה על כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ליראות אותו (בלעדי מארה"ב) **תכנסו לאתר ותראו את הסירטון הראשון ומומלץ מאד גם האחרון**

backstreet girl

New member
מממהההההממממממםםםםםםם

שואיס מ-ד-ה-מ-י-ם........... איך הוא אמר לה שהוא אוהב אותה.... ואז היא אמרה לו שיגיד את זה שוב והוא אמר את זה שוב...... זה היה מ-ד-ה-י-ם...... והם התנשקו.....
את תרזה כבר ראיתי....
כל הכבוד לפילאר על מה שעשתה לרבקה.....
יו,ראיתי את הפעם ה-1 ששואיס נפגשו.....מגניב.... אני שראיתי תשוקות מפרק 59,מאוד ריגש אותי לראות את זה....
יו, איזה מגעילה תרזה........ככה היא....לא כ"כ הבנתי מה הולך שם אבל תרזה הכתה בכיסא הגלגלים של אייבי וכמעט שברה אותו.....
חחחחחחחחח.........הקטע האחרון היה קורע.....תרזה אכלה אותה....

sd14

New member
נכון סרטונים יפים???

ותרזה הרביצה לכסא גלגלים של אייבי כי: אייבי גילתה שתרזה וג'וליאן שכבו וג'וליאן עמד להתחתן עם רבקה והיא(אייבי) רצתה לעצור את זה... וגם תרזה ואיתן עמדו לטוס ולהתחתן והיא רצתה לעצור... זה בערך מה שאני הבנתי, מקווה שעזרתי

backstreet girl

New member
אה, ואז אייבי רצתה לגלות לאית'ן

את האמת....ותרזה לא רצתה לאבד את אית'ן...

sd14

New member
כן קלטת את הקטע

וכן תכנסי לקישור *הראשון שם הכי יפה*

backstreet girl

New member
יו....

זה מה זה מעניין......
הראשון יפה....מגיע לתרזה......שגוון דחפה אותה.....
איזה חמוד הקוף....אבל ב'ת מגעילה......אבל אל כ"כ הבנתי על מה בחור צריך לשתוק???? מה הוא יודע??????
אוי ב'ת.......בא לי להפיל את מה שהיא הפילה על גוון עליה בעצמה... מ-ג-ע-י-ל-ה...........ד-ו-ח-ה.............
היי היי היי........יש משהו שלא הבנתי....מי זה אית'ן שם????? ומי זה השני???
טוב ב'ת.....עברת כל גבול זונה כלבה מגעילה.......... מטומטמת מכוערת מניאקיתתתתתתתתתתתתתתת........ היא דרסה את גוון.......

backstreet girl

New member
הבנתי מי זה אית'ן.....

אית'ן זזה שהלך החוץ ואז הוא ראה את תרזה ופוקס מתנשקים......

sd14

New member
כן....../images/Emo45.gif

יואו יש כמה סירטונים שאת פשוט חייבת ליראות

sd14

New member
טוב אני הולכת

ביי ביי... נדבר מחר תגידי לי איך הסירטונים... צ'או

sd14

New member
כן אבל אותם לא הצלחתי לראות

אוףףףףףףףףףףףף

sd14

New member
תמונה מהחתונה שכניראה תהיה

********************************************************* ******************של שואיס******************************* *********************************************************

../images/Emo58.gifיואו איזה...

מופקרת תרזה ניהיתה...חבל על הזמן....
אבל לואיס מתחתן עם בת' ושרידן עם אנטוניו...יש ללאויס ושרידן ילד, אבל איך הם יתחתנו? אם הם נשואים לאחרים? מה שניהם התגרשו? איזה שווה...הם חייבים להיות ביחד..

shuis4ever

New member
ראיתם את סרטוני הת'רוקס?../images/Emo9.gif

של הולנטיין? רק אני שמתי
שתרזה משחקת סופר-שונה איתו? ממש תרזה אחרת. היא ממש מדברת שונה והכל, ומן הסתם גם נראית הרבהההה יותר טבעית.. איזה מתוקים הם ביחד...

shuis4ever

New member
אה ו....../images/Emo26.gif

אני חייבת סרטוני שואיס! חייבת חייבת חייבת חייבת ולא אלה מהרשמי. חרשתי על הנט ואין כ-ל-ו-ם. תודה תודה תודה תודה

למעלה