חוביזה
בגינה שלנו (ואני מנחשת שבעוד מלא גינות) יש חוביזה, חלמיות לרוב. העלים גדולים ויפים, ירוקים ומלאי ברזל. זרמתי עם מתכון שהמצאתי (קראתי לו "זרוק כל מה שאתה רואה במטבח וטגן") ויצא טעים!! בדרך כלל אני רק קוראת (ואוכלת את הלב הצמחוני שלי) המתכון לא טבעוני ואשמח לגרסה כזאת. מצרכים: עלי חוביזה, חלמיות (קערה גדולה ומכובדת) 3 ביצים חופן אגוזי מלך קצוצים מלא שום כתוש בצל קצוץ שפריץ נדיב של טחינה גולמית. פטריות פורטבלו (מה שהיה לנו במקרר). מטגנים בצל, שום ופטריות. חותכים דק- דק את עלי החוביזה (ללא הגבעולים, אותם נישנשתי...) מערבבים הכל, מוסיפים מלח גבעול טימין ומטגנים. יצא נהדר! בתאבון
בגינה שלנו (ואני מנחשת שבעוד מלא גינות) יש חוביזה, חלמיות לרוב. העלים גדולים ויפים, ירוקים ומלאי ברזל. זרמתי עם מתכון שהמצאתי (קראתי לו "זרוק כל מה שאתה רואה במטבח וטגן") ויצא טעים!! בדרך כלל אני רק קוראת (ואוכלת את הלב הצמחוני שלי) המתכון לא טבעוני ואשמח לגרסה כזאת. מצרכים: עלי חוביזה, חלמיות (קערה גדולה ומכובדת) 3 ביצים חופן אגוזי מלך קצוצים מלא שום כתוש בצל קצוץ שפריץ נדיב של טחינה גולמית. פטריות פורטבלו (מה שהיה לנו במקרר). מטגנים בצל, שום ופטריות. חותכים דק- דק את עלי החוביזה (ללא הגבעולים, אותם נישנשתי...) מערבבים הכל, מוסיפים מלח גבעול טימין ומטגנים. יצא נהדר! בתאבון