חובלים\צוללות

giladron

New member
חובלים\צוללות

שלחו לי זימון לחובלים\צוללות , אם מישהו יודע במה מדובר ואם כדאי ללכת אז שירשום לי ל E-MAIL [email protected] תודה מראש.

profil45

New member
,תשובה

אם קיבלת מה שאני חושב שקיבלת אז כנראה שיש לך פגם כלשהו(כמו משקפיים,זה מה שהיה לי) שבגללו אתה לא יכול ללכת לסיירת מטכל או לשייטת ובגלל זה הם שולחים לך זימון למה שנשאר שזה חובלים ומוסיפים לזה גם את צוללות. ביום המבחנים יש מבחנים בכתב בלבד גם לצוללות וגם לחובלים או רק לצוללות מה שבא לך. בתחילת היום רואים סרט על חובלים וסרט על צוללות ולאחר מכן יש הרצאה קצרה של חובל ושל צוללן שמנסים למשוך אותך אליהם. לאחר מכן יש את המבחנים הרגילים של צה``ל בסגנון אבא טוב הוא אבא ש... ועוד כל מיני מבחנים שונים ומשונים שלא קשים במיוחד. אחרי המבחנים יש אוכל(שניצל בלחם). לגיבוש צוללות כולם מתקבלים כי הם מעיפים בגיבוש(במבחנים בכתב אי אפשר לדעת מי מתאים ומי לא). לגיבוש חובלים הסיפור שונה: אם עברת את המבחנים אז אתה תוזמן לפסיכולוג ולמן מבחן קבוצתי שבו תתבקשו לבנות סירה או דגל מקשים או משהו כזה והכל בצפיית פסיכולוג אם עברת תקבל זימון לגיבוש לדעתי תלך אין לך מה להפסיד וחוץ מזה שבהרצאה מספרים לך דברים שקרוב לוודאי שאתה לא יודע על תנאי השירות(בייחוד על צוללות). הכי הרבה לא תלך אף אחד לא מכריח אותך. זהו קצת נסחפתי ואני מקווה שלא כתבתי את כל זה סתם בגלל שלא הבנתי נכון את השאלה ביי(תלך לצוללות הכי טוב)

pomelit

New member
אבל נתת לו תשובה מצויינת...

שיבוא לבדוק אם ענו לו בפורום, לא נורא

למעלה