חוברות הדרכה

darktender

New member
חוברות הדרכה

היי! אין לי שום עניין בקורס ברמנים מעוניין להתעסק בשביל הכיף של הדבר, מוכן לשלם בשביל חוברות הדרכה שמסבירים את העניין. הציעו לי בעבר לעבוד בתור ברמן "שחור" אני רוצה קודם ללמוד איך להכין קוקטילים וכו. אני קורא המון באנגלית אני רוצה לקרוא חוברות גם בעברית.

יש הבדל גדול מאוד בין

לקרוא את הקוקטיילים "על יבש" ולהכין אותם על "רטוב" כמו שאומרים. ת'כלס, יש קוקטיילים שגם כל מקום מכין בצורה שונה ולהרבה מקומות יש את הקוקטיילים המיוחדים שלהם. להתעסק בשביל הכיף של הדבר, הכל טוב ויפה. גם אני מאוד נהנית מהעבודה. אבל אתה צריך להבין שעם כל ה"כיף" אתה בא לעבוד, ובעבודה צריך להיות מקצועי! לא תהיה מקצועי ותבוא בשביל "לבלות", תחזיק במקומות בדיוק העבודה בדיוק שעה לפני שיגידו לך יפה שלום ותודה שביקרת אצלנו. אם תחפש מספיק חזק אני מאמינה שתמצא מקומות שיש להם את הזמן, הסבלנות ות'כלס המחסור בכוח אדם שיסכים לקבל אותך בלי שום נסיון או ידע מעשי, אבל אל תצפה להכנס למקום רציני שעובד כמו שצריך בלי שום ידע או נסיון. גם ברמנים אחרי קורס צוברים את הנסיון המעשי בעבודה במקומות שכיף, היא לא מילה מתאימה לתאר אותם או את העבודה בהם ( הכוונה בעיקר מסעדות או בתי קפה שבהן כללי ההתנהגות הם יותר נוקשים). אם אתה מחפש לבוא בשביל הבילוי ולקבל על זה כסף, ותר... או שבאת לעבוד או שלא.... אני אישית ממליצה על קורס ברמנים, בייחוד אם אתה רוצה ללמוד להכין קוקטיילים כמו שצריך. בקורס אתה צובר יידע וגם נסיון מעשי בהכנה ועבודה מאחורי הבר שנותן לך סוג של נקודת פתיחה מקצועית. עם כל ההנאה שבעבודה הזו, גם בבר, כמו בכל עבודה אחרת אתה צריך לבוא בגישה מקצועית ולצבור נסיון מעשי ב"עבודה השחורה" קודם כל לפני שאתה יכול להתחיל להינות מהעבודה האמיתית.

למעלה