חוברת אהובה

green lantern

New member
חוברת אהובה

לא טייטל אלא חוברת שאתם אוהבים במיוחדים או זוכרים ביוחד... כמובן שזה יכול להיות אקשן פיגר סטייטצ´ו או כל דבר אחר שהוא קומיקס רילייטד... אני הכי אוהב את שתי החוברות הראשונות שקננניתי שהיו של גרין... שתיים של אותו כותב .. החוברות הם 127 ו128... 127 מספר על שובה של קילר פרוסט... ו128 מספר על מקרה שבו גריני נכנס במסווה לבית כלא...

חוברת אהובה

האמת שיש שתי חוברות כאלו. האחת היא החוברת הראשונה שקניתי והיא Uncanny X-men 290 עם הכריכה של storm בפרופיל בוכה ויורד גשם - אחת מהתמונות הטובות ביותר שראיתי. השניה זה Uncanny X-men 327 - if sins could be forgiven סיפור ענק על ג´וזף כביכול מגנטו לאחר שמחקו לו את המוח. אחד הסיפורים הטובים ביותר שיש והעבודה הכי טובה של סקוט לובדל.

ויאגרה

New member
האהוב עליי...

אהבתי את ה - TPB ששמו הוא Avengers Forever, שאיגד מיני סידרה בת 12 חוברות, המתארת את מה שקורה לקבוצה מאוד מיוחדת של אוונג´רז - גיבורים מכל מיני זמנים שונים בהיסטוריה של מארוול - עבר, הווה ועתיד. כתוב מעולה, מצוייר מעולה, וגם היה הרקע לקרוסאובר "מקסימום סקיוריטי" של מארוול לפני קצת יותר משנה ורקע לסידרה "קפטן מארוול".

Druyanizem

New member
kingdome come

בהחלט kingdome come. אומנות ממש טובה. סיפור לא פחות טוב. של אלכס.... אלכס משהו... אחד מוכר... פשוט שכחתי את השם

byron

New member
alex ross

בהחלט חוברת שאני מת להשיג אין לי חוברת ממש אהובה אולי הjla הראשונה בו הופיע vibe מתישהו בתחילת 85´ ממש לפני הcrisis דמות נשכחת שמתה ב87´

The Crusader

New member
אני כי אהבתי

את ספיידרמן הגליון על הפיגוע בארה"ב ובכלליות כל חוברת שמדברת על האחריות שבאה עם כוח(כלמר כולן) ואני גם הכי אוהב חוברות(לא נתקלתי בהרבה כאלה) שגורמות לך לצאת עם הרגשה של "וואו גם אני רוצה להיות כזה טוב ולעזור וכולי..."

DDN

New member
ספיידרמן

Spectacular Spider Man #246 &@256 ב246 היה הLEGION OF LOSERS, חבורה של אפסים מהעבר של ספיידרמן התאחדו נגדו, תפסו אותו, והתחילו לריב ביניהם - הספוט, הקנגרו, הגריזלי וגיבון. קומיקס מצחיק בטירוף. השני, 256 הוא נלחם בארנבת הלבנה (שפנפנת פלייבוי?) והגיבון והגריזלי קופצים להופעת אורח בתור החבר´ה הטובים! מה שכן, ספיידרמן שם הוא לא ספיידרמן כי אם "איש שקיות האריזה המופלא"! עוד קומיקס נהדר.

למעלה