חוברת הסברה לפולין-עזרה

t i m i 8 8

New member
חוברת הסברה לפולין-עזרה

היי, בביה"ס שלי אני לומדת עיצוב גרפי ובפרוייקט השנתי שלי אני רוצה לעשות חוברת הסברה לפולין.. אני בעצמי אמורה לנסוע השנה לפולין אז רציתי את עזרתכם בכך שתוכלו להגיד לי מה צריך לרשום בחוברת לפי דעתכם לרשום בחוברת הזאת כך שמי נוסע לפולין יבין לקראת מה הוא הולך.. תודה מראש, תימור מקמל

Pukipsey007

New member
בגדול, הסברים על האתרים

שבהם תבקרו. אולי גם כמה שירים שקשורים, דברים כאלה.

Bloodless

New member
בסך הכל, מה שבא לך.

אני הייתי מצוות הכותבים של החוברת של המשלחת שלי. בעיקרון, את אמורה לכתוב על המקומות שבהם אתם עתידים לבקר. השאלה היא מה ואיך - הצוות שלנו הסתכל הרבה בחוברות הקודמות, ורוב החוברות מכילות בעיקר מידע יבש שקשור לאתר לפני השואה ובזמנה - בעינינו זה לא מצא חן. החוברת שלנו הורכבה כולה מעדויות - הרעיון היה להראות את זה באופן הכי אנושי וקרוב שאפשר. די, כולם מכירים את המידע היבש, כולנו למדנו היסטוריה. הוצאנו כל מספר הקשור בכמות מהחוברת, כי אנחנו לא מסוגלים לקלוט מספרים כמו 6 מיליון, גם לא 600 מיליון וגם לא 600. אלו מספרים עצומים, והם לא באמת אומרים לאף אחד כלום, כי אף אחד לא יכול להבין אותם. רצינו לספר את הסיפור דרכם, להציג אותם כבני אדם כמונו ולא כמספר, כמו שניסו להציג אותם וכמו שחלקם מוצגים עד היום. חשוב היה שהשם של כל עד יוצג, ואם אפשר, גם כמה פרטים בקשר אליו (לאו דווקא כאלה שקשורים לשואה). הוספנו גם מאמרים, כמו מאמר על הכחשת שואה (הטענות שמשמשות אותה וטענות הנגד), התעמולה הנאצית, אישים חשובים, שיחון עברי פולני קצר ומילון מונחים. אוכל לתת לך דוגמא אם את מעוניינת, אבל זה רק הרעיון שלי - אפשר לעשות הרבה דברים מאוד מעניינים ומאוד שימושיים.

למעלה