חוברת הקומיקס הכי נדירה שלך.

sharki

New member
חוברת הקומיקס הכי נדירה שלך.../images/Emo62.gif

אגב, שמתי לב שהתחלתם לדסקס קצת על חוברות קומיקס כמה ולמה, אז סתם ברוח העניין בא לי לעשות מן תחרות
חביבה כזאת בנושא למי יש את הקומיקס הכי נדיר. (
): אז חוברת הקומיקס הכי ישנה שלי היא Wolverine 17 משנת 1989. מי יזכה לתואר בעל הקומיקס הנדיר ביותר בפורום
? לא לרמות!
ShArKi

Dreamsphere

New member
זה הכל!!!!?

לי יש את חוברת בהקומיקס בראשונה שאיי פעם יצאה של סופרמן חחח try to beat that!!

sharki

New member
No body can beat That my Man!^_^

אתה צוחק?! הדבר שלא סיפרתי זה שיש לי קומיקסים עתיקים ממאורת האדם הקדמון.(!). יש לך מושג כמה זמן לקח לי לחצוב אותם משם?!

sharki

New member
טוב!!!!../images/Emo6.gif

אבל כדי שלא יהיו אי הבנות, תפרט בדיוק על החוברת. אתה יודע שמה המדיוק, מספרה ושנתה המדוייקת.^_^ אבל סתם שאלה:Where tha´FUCK did you get it, man?! 74?!זה מסבא שלך או משהו?! כל הכבוד בן-אדם!

The Crusader

New member
טוב האמתי זה סיפור מצחיק

או יותר נכון מה זה מזל!!! יש לי שכן שאני ביחסים ממש טובים איתו והוא יודע שאני מתעסק בקומיקסים אוהב קומיקסים שואף לעבוד במקצוע וכולי... יום אחד חבר שלו החליט לעשות סדר אצלו בחדר והוא מצא איזה 20 חוברות ישנו של בטמן וסופרמן!!! מלפני עד 20 ומשהו שנה ועד שנת 90 ומשהו חלקם מהדורות מיוחדות כגון בטמן נגד הטורף וכולי... הוא חשב לזרוק אותם כי הוא לא ידע מה לעשות איתם(הוא לא מבין בזה) ואז השכן שלי אמר לו לתת לי כי הוא ידע שאני אוהב ואני כנראה כבר אמצא להם שימוש, אז יום אחד הוא גש אותי במכון ואמר לי לבוא איתו לחנייה כדי שהוא יתן כמה קומיקסים... כמובן ששמחתי והלכתי.. ואז הוא הוציא והוציא פול קומיקסים(אתם יכולים לדמיין את החיוך הענק על פני... משהו כמו של הגוקר ^_^) בכל אופן קראתי את כולם לפני סוף השבוע הראשון ^_^ חחחח ו...זהו there you go the amazing story of nir boy comic חחחחחח

green lantern

New member
אני צריך את המספרים כדי לבדוק

מחירים ... הכי ישן שלי זה סוויסייד סקווד ממרץ 88 מספר 14 אבל יש לי גם רייסינג סטארס אחד הדפסה שניה וטרמינייטר 1 וווילד קאטס 3... לוזר אההה?

NuckBunnies

New member
Origin #1 נמכר באי ביי ב60 דולר

אבל אם זה CG graded זה שווה כמה מאות. יצא לפני איזה חצי שנה רק. What If #2 לא שווה המון, בסביבות ה30 שקל ככה.

Dreamsphere

New member
סוויסייד סקווד חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

מזה?!?!?! o_O הקומיקס הפלסטיני הראשון?!?! האהאהאהאהא

ויאגרה

New member
הכי נדיר...?

לא משהו רציני - העטיפה הנדירה של החוברת הראשונה של המהדורה השלישית של איירון מן. עיקר הגאווה שלי באוסף שלי (וזה לא שאני מתגאה בו כל כך...) הוא שאם מס´ החוברות הרצופות שיש לי (יענו, ממס´ 1 עד מס´ מיליון או משהו כזה).

ogmios

New member
הכי נדיר... בוא נראה...

Bishop #1. מהדורת קומיקון. רק 3500 כאלו הודפסו מעולם. אדיוס, אוגמיוס

Dont Panic

New member
לי יש

Darkness #12 Chrome Cover אין לי מושג כמה זה שווה אבל שאלתם... אז עניתי :)

לי יש כמה../images/Emo129.gif

שלום אני חדש פה, קוראים לי אלעד והסמל שלי זה הגולגולת, לא להעתיק! לי יש חוברת של web of spider man מספר 82 זה מ 1991 זה על אחד שקוראים לו man mountain marko שבהתחלה הוא חושב שהוא מנצח את ספיידר מן. הוא קצת דומה ל hulk אלעד

Onslaught

New member
יש לי קומיקס לא כל כך ישן....

ת´אמת הוא אפילו חדש לאללה אבל הוא בטוח נדיר... או משהו כזה אין לי כוח ללכת לבדוק מה המספר זה של uncanny x-men זה הפרק שחיה מוצא תרופה למחלת הלגאסי! זה נראה לי קומיקס נדיר כי קולוסוס מת שם ;_; ויש שם קטע עצוב כזה בסוף שכותבים על הפעם הראשונה שראו אותו (big x-men משהו.. אני חושב) ו...זהו... פשוט נראה לי שעוד כמה שנים טובות זה יהיה קומיקס נדיר :) שווה לשמור

The Crusader

New member
אחי זה לא נדיר

גם לי יש וזה פשוט עוד פרק... אחד מן הרבים מצטער לבאס אותך אבל היי אולי בעוד 20 שנה זה יהפוך לפריט אספנים יקר חחח ^_^

למעלה