חוברת פרזנטציה של ערוץ יס דוקו (וגם הערה)

gadgad0

New member
חוברת פרזנטציה של ערוץ יס דוקו (וגם הערה)

חוברת פרזנטציה יפה של ערוץ יס דוקו מחולקת השבוע יחד עם גיליון "טיים אאוט". מלבד ההפקות הישראליות, יש בחוברת מידע על כמה רכישות מצויינות, ובראשן "כל תולדות הרוק" - הפקת ענק של הבי בי סי מהשנה שעברה, המציגה את כל תולדות מוסיקת הרוק מאז שנות השישים ועד ימים אלה ממש. והערה: הסרט Jimmy Carter - Man From Plains תורגם ל"ג'ימי קרטר - האיש מהערבות". Plains אינה "ערבות" (תרגום מילולי), אלא שם העיירה בג'ורג'יה שבה נולד וגדל ג'ימי קרטר.

assafTV

New member
הסדרה על הרוק תעלה במאי

בקשר לג'ימי קרטר - יועבר הלאה.

dht160

New member
סתאם מסקרן אותי

פרסמו שם על הסדרת תעודה המקורית החדשה בשיתוף ערוץ 10?

ג'ימי קרטר

צודק, אבל זה לא נשמע כ"כ טוב בעברית - האיש מפליינס. אז החלטנו על "האיש מהערבות", שזה מתאים נראה לי בהתחשב שמדובר באיזור ג'ורג'יה, דרום ארה"ב.

gadgad0

New member
ובזה הרגע קיבלת בלתי מספיק בגיאוגרפיה...

איזור ג'ורג'יה לא היה ערבה, וכנראה (עד פרוס עידן הקרח הבא) יידמה לערבה בערך כמו איזור השרון אצלנו... במרכז ארה"ב (ממזרח להרי הרוקי) יש איזור ענק הנקרא "הערבות הגדולות" (Great Plains). אלו "הערבות", אבל לצערנו ג'ימי קרטר לא נולד וגדל שם...

אז הוא בטח ביקר שם לפחות פעם או פעמיים...)

ואכן, אתה צודק, מגיע לי הציון הזה. אף פעם לא הייתי טוב בגיאוגרפיה.....

gilriv

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif ביום שבת ?מחר

בהוט פריים ,'קורט קוביין ; פרויקט ללא שם בשעה 20.20 ------------------------------------------------------------------------------------ דוקמנטרי על הזמר הגאוני והמלא הרס עצמי
זכרון לברכה .. " של להקת נירוונה' בטח בעוד שבוע זה ישודר גם ב-yes

gadgad0

New member
הסרט ישודר במוצ"ש גם ביס דוקו

תחת השם "קורט קוביין: ילד נצחי".

gilriv

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo127.gif הסרט הזה באמת <

-לא חשבתי שימצאו הזה אבל כל הכבוד לyesאנשי ,,}לפחות פעם בחודש זה מדהים אותי שסרט למשל סרט ממש מעולה שאני מחכה לזה ..!בסוף זה בא ליס גם הסרט פנטזיה ע"פ אפוס היסטורי Bewolf גרנדל ביס 2 סרט מצוין בשעה 11.00 בבוקר

למעלה