חובת עזרה ראשונה בתוקף למדריכי חד"כ

MajiMagic

New member
חובת עזרה ראשונה בתוקף למדריכי חד"כ

שלום כולם,
5 שאלות:
למבצעים/ות קורס מדריכי חד"כ חלה החובה לבצע קורס עזרה ראשונה ולהיות בעל תעודת ע"ר בתוקף.
"חוק" זה חל גם על מדריכים/ות בתפקיד בחדר הכושר בו אני עובד והחובה להיות עם תעודת ע"ר ראשונה כמדריך באותו מקום היא MUST.
שאלותיי הן:
א. האם קיים סעיף כזה כחלק מחוק מכוני הכושר? כי אני לא מצאתי את הסעיף הזה בחוק. ***פה אבהיר שאין לי דבר נגד הדרישה הזו ***
ב. האם בחדרי הכושר בהם אתם/ן (המדריכים/ות) עובדים/ות מחייבים אתכם/ן להיות בעלי תעודת ע"ר בתוקף בכל משך העבודה?
ג. האם בחדרי הכושר בהם אתם/ן עובדים/ות מארגנים ומממנים לכם/ן על חשבון ההנהלה קורס ריענון ע"ר במקום או מחייבים אתכם/ן למצוא לבד קורס כזה על חשבונכם?
ד. אם יש לכם/ן מימון מהנהלת חדר הכושר בו אתם/ן עובדים/ות וארגון יום ריענון במקום ---> האם משלמים לכם על זה שכר עבודה בזמן שהותכם בהשתלמות?
ה. האם חדרי כושר אלה שצוינו בשאלה ג' בעלי רשת סניפים גדולה כגון הולמס פלייס / שייפ / ספייס / קאנטרי ______ וכו'? (אם אינכם מעוניינים לציין את שם חדר הכושר בו אתם עובדים, ענו על שאלה זו בכן/ לא)

תודה על שיתוף הפעולה!
מאג'.

MajiMagic

New member
לא כולם ביחד ~_~...

אין פה אף מדריך חדר כושר שמוכן לענות על זה?

MidNight Flame

New member
אנסה לעזור לך

א. לא יודע אבל יש לזה השלכות מבחינה ביטוחית עד כמה שידוע לי
ב. כן בנוכחי וגם בקודם. בקודם אירגנו על חשבונם כל תקופה ובנוכחי כל אחד דואג לעצמו או שמתארגנים ביחד וזה עונה גם על ג'.
ד. לא יודע לא זוכר אבל חושב שכן כי זה נחשב יום השתלמות
ה. הקודם שדואג לארגן את זה בהחלט היה הולמס פלייס. הנוכחי הוא פרטי.

MajiMagic

New member
תודה מייק, תשובתך סייעה לי מאוד.

למעלה