חוב בגין צ'קים שחזרו

חוב בגין צ'קים שחזרו

חזרו לי מס' צ'קים בשנת 1995. הוגשה תביעה, אך אני לא קיבלתי הודעות על התביעה, וזה הגיע להוצל"פ. אני מס' שנים חי על קיצבה מהביטוח לאומי ופשוט אין לי מהיכן לשלם את החוב. אני גר בשכירות והכסף בקושי רב מספיק לאוכל בצמצום. מה עלי לעשות? האם יש איזה ארגון חסד, שיכול לעזור בטיפול המשפטי, מלבד הלשכה לסיוע משפטי של משרד המשפטים, כי הם אינם עוזרים באמת כמו שצריך? אני גר בירושלים. תודה

האם ההוצל"פ או קבלן שלהם

יש להם רשות לעצור חייב שאין לו כסף לשלם את מה שהם דורשים כחוב? ודבר שני: אני רשום בכתובת של דירה שגרתי בה בעבר, אך כבר מס' שנים שאיני גר בה, האם ההוצל"פ יכולים לעקל ממנה חפצים? ושאלה נוספת: האם מקובל שהוצל"פ עושים האזנות לשיחות הטלפוניות כדי לעקוב אחרי מי שנתבע על חוב? תודה רבה רבה על תשובות ענייניות ומובנות.

ועוד משהו וסליחה על ההטרדה

מה על שוכר דירה, שבעבר גרתי אצלו, וכבר כמה שנים שאיני גר שם, אך הוא מקבל את המכתבים לדירתו, מה עליו לעשות כדי שלא יעקלו לו חפצים שלו, כי כל החפצים שבדירתו הם שלו ולא שלי?

asprso

New member
תשובה

אם תפרט את כל הבעיות ביחד יהיה הרבה יותר קל לעזור לך יש לי ידע נרחב מאוד עבדתי בהוצל"פ כ 10 שנים אני מוכן לעזור

asprso

New member
חקירת יכולת

יש להגיש בקשה לחקירת יכולת להמציא את כל המסמכים בגין קצבאות וכדומה ופירוט הוצאות חודשיות (חצי שנה אחורה )אין תשלום בגין הבקשה

למעלה