חוב ישן--סיימתי את הכיס מהסדנא
א אור224 New member 15/7/06 #3 יופי -תתחדשיייייייייי ותהני ממנו עכשיו הכיס שלי צועק-"ומה איתי -שכחת אותי"????
S smady a New member 15/7/06 #5 סימוש יופי יופי של כיס יש לך.נרתיק ל?........... עכשיו נתת לנו תמריץ לקשט את שלנו.
S Sימה New member 15/7/06 #6 סמדוש,כן אני מתחילה לעשן../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif ...עכשיו כשסוף סוף יש לי נרתיק לסיגריות ...
סמדוש,כן אני מתחילה לעשן../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif ...עכשיו כשסוף סוף יש לי נרתיק לסיגריות ...
ט טלושקלה New member 17/7/06 #15 ../images/Emo23.gifסימה קצת קשה לי להעיד על החתונה שהיא בעצם שלי אבל מביני דבר אומרים שהיה מדהים אני בכלל הבנתי שהיתה חתונה רק למחרת בבוקר ואז באה ההתרגשות האמיתית
../images/Emo23.gifסימה קצת קשה לי להעיד על החתונה שהיא בעצם שלי אבל מביני דבר אומרים שהיה מדהים אני בכלל הבנתי שהיתה חתונה רק למחרת בבוקר ואז באה ההתרגשות האמיתית
S Sימה New member 17/7/06 #16 שיהייה העיקר במזל ../images/Emo24.gif .........ואם את עדיין לא סבתא... מובטח לך מהיום רק היתרגשויות...... מאחלת אושר Sימה
שיהייה העיקר במזל ../images/Emo24.gif .........ואם את עדיין לא סבתא... מובטח לך מהיום רק היתרגשויות...... מאחלת אושר Sימה
ט טלושקלה New member 17/7/06 #18 ../images/Emo82.gifסימה אני עדיין לא אבל אני מה זה מחכה..................
M md55 New member 16/7/06 #9 סימה הכיס שלך מקסים והקישוטים יפים מאוד ושלי אל תישאלי כל כך עבה שזה נראה כמו נעלחה חה חה חה (הרי רציתי לעשות נעליים)
סימה הכיס שלך מקסים והקישוטים יפים מאוד ושלי אל תישאלי כל כך עבה שזה נראה כמו נעלחה חה חה חה (הרי רציתי לעשות נעליים)
A aliner New member 17/7/06 #19 משו-משו-משו התיק שלך! שילוב צבעים מעלף! והעבודה כל כך נקיה ויפה. אוהבת מאוד.