חוב מזונות

planeta

New member
חוב מזונות

יש לי חוב מזונות על כ 5000 ש"ח לפני שבוע אשתי הגיעה עם שוטר אליי לעבודה כביכול לבצע את צו המעצר שיש כנגדי - מסירה ידנית בו בזמן דברה עם חבריי לעבודה והפיצה עליי שקרים. 1. התשלום כנגד צו המעצר שולם. 2. יום למחרת הגשתי תלונה במשטרה על הטרדות. שאלה 1: האם אפשר למנוע ממנה להגיע למקו עבודתי? שאלה 2: איך אפשר שראש הולצ"פ לא יאשר לה מסירה ידנית? שאלה 3: תו כמה זמן היא תוכל להוציא צו נוסף? אני משלם את החוב השוטף ואין ביכולתי לקזז את החוב

תיק מזונות כאמצעי לחץ

שלום רב, ניתן לבקש נקיטת הליכים אם וכאשר נוצר חוב בתיק המזונות. עם זאת, אם אישתך משתמשת בתיק המזונות כ"חרב" לנקמה, ומגיעה למקום העבודה כדי להפיץ עליך שקרים, נראה כי יש מקום לתבוע אותה על הוצאת דיבה, אם ניתן להוכיח שאכן היא הפיצה שקרים כלפיך ברבים. למרבה הצער, פעם אחר פעם אנו עדים לכך שצד זה או אחר בסכסוך משפחתי מנצל את הסמכויות שנותן לו החוק כדי לכתוש את "יריבו" (שהיה שותפו לחיים בעבר) ולא תמיד רואה כי מי שבעיקר נפגע (בפרט כשהמדובר בסכסוך בין בני זוג) הוא אותו אדם בעצמו, וחמור מכך - הילדים הקטנים ש"נקרעים" באמצע. המשך יום טוב לנו, גיל איכבום, עו"ד

תיק מזונות אינו תיק לחץ

אלא אם כן מתחמקים מתשלום מזונות. מי שמשלם מזונות באופן שוטף ומלא, אין עליו מורא תיק ההוצאה לפועל.

התיק עצמו לא. תלוי בצדדים לסכסוך

שלום רב, נכון שלא בכל מקרה התיעק וההליכים באים כאמצעי לחץ. עם זאת, למרבה הצער דווקא בסכסוכים בין בני זוג, מנסה אחד הצדדים (לפעמים הבעל ולפעמים האשה, לא התייחסתי כמובן למקרה ספציפי) ולפעמים שניהם להכריז על "מלחמת עולם" ובמקרים רבים ננקטים הליכים לא מוצדקים, רק כדי "לשבור" את בן הזוג,ובכך הם למעשה פוגעים גם בעצמם וגם בילדים. בדוגמא שבתחילת השרשור, נראה לי כי העובדה שהאשה מנצלת את "זכותה" להמצאת מסמכים כדי להשמיץ אץ בן הזוג במקום העבודה וכדי להכפישו מראה שהיא לא בדיוק מל"ו צדיקים (הכל כמובן בהנחה שההשמצות הן חסרות בסיס) אך כמובן, כל מקרה לגופו. ושיהיה לכולנו רק טוב, גיל איכבום, עו"ד

ברוח הזמן - אילו הוציאנו ממצרים....

אילו לא היה חוב מזונות, לא היתה האשה מוציאה פקודת מאסר. אילו היתה הפקודה מתבצעת בדרך הרגילה, לא היתה האשה מקבלת פקודה ידנית. אילו לא הוצאה פקודה ידנית בהעדר חוב, האשה לא היתה מגיעה עם שוטר למקום עבודת הבעל. חג גדיא, חד גדיא.

david mal

New member
לשון הרע.

לא מזמן התקבל פס"ד מאוד מענין שהליכי הוצל"פ שנעשו שלא כדין ושלא בתום לב הם לשון הרע. אם אתה לא חייב אתה יכול לתבוע אותה על לשון הרע יכול להיות מעניין.

למעלה