חוב עיריית לוד לשירותי כבאות

חוב עיריית לוד לשירותי כבאות

והצלה אזור איילון עומד על כ שלושה מילון ש"ח עקב החוב שירותי הכבאות באזור לא מחליפים את צי הרכבים שחלקם כשלושים שנה בשירות פעיל . לא נרכש ציוד כיבוי, חילוץ ומיגון לוחמי האש לא מקבלי את שכרם בזמן לא צריך לומר לכם שזה פוגע קשות בתיפקוד המבצעי של הכבאי (חוסר מוטיבציה) ושוב בשורה התחתונה שוב זה האזרח שניפגע . עעעעעעעעעד מתיייייייייי גיא

wwICEww

New member
עצוב עצוב....

כמה דברים היו יכולים להתווסף לתחנה עם 3 מיליון ש"ח... שכר שלם לכבאיפ 2 כבאיות חדשות ציוד חדיש שיוכל להתמודד עם התרחישים והסכנות של היום מיגון עצוב עצוב

lj101

New member
זו השיטה של ממשלת ישראל אשר

מסירה מעליה את האחריות ונותנת לשלטון המקומי לנהל מערכות מצילות חיים כמו בסטה בשוק (הכל בשקל), לצערי המדינה נתנה לרשות המונציפאלית סמכויות רבות שהיו צריכים להיות בסמכותה אבל במדינה שחוכמת חלם שולטת בה אין מה לצפות מהם. בסוף גיא ידיד תמיד יאשימו את ה-ש.ג. הקטן על הפאק והם יצחקו כל הדרך לכנסת ואנחנו נמשיך לבחור בהם. לילה טוב LJ101

מני05

New member
גיא- חוב עירית לוד לכבאות יעמיק

לעצרנו. ומי שניפגע (כפי שציינתה) הנם התושבים אשר זקוקים לשרות הכבאות, לשרות עובדי העיריה ונדומה. בעבר כאשר הכבאים לא קיבלו שכר הם הגיעו עם הכבאיות והשפריצו מים על בניין העיריה וזה עזר. היות ועובדי עירית לוד במצב גרוע יותר מהכבאים והמשכורות באותה קופה יש להתאחד עים עובדי עירית לוד להפגנה משוטפת עד לתשלומי המשכורות . ותחשבו על זה.

zivsb

New member
צועקים!אי כשכואב לי!../images/Emo88.gif

צועקים איייי!!!! כואב??????? יש הנהלה מושחתת בעירייה אין ניהול תקין אין אכיפה! כסף לא חסר!!!!!!! כן ידידי הבעייה היא לא כסף כסף יש!!!!! 501 מקרים חייבים לקופה העירונית 140 מיליון ש"ח כל הבניה הבילתי חוקית בלוד לא משלמת מים ולא ארנונה אגרות ועוד כסף לא חסר בלוד!!!!! אפשר לשאול את נחמני במשרד האוצר וכדאי!!!!! למעוניינים ימסר מספר הטלפון בפרטי

the buty

New member
יש כסף??

zivsb היקר , מדבריך ניתן להבין שההנהלה הנוכחית קרי ראש העיר , הוא זה שגרם לגרעון הגדול ,או שהוא זה ש"מונע " מאותם חייבים לשלם את חובם לעירייה.. ונראה לך באמת ובתמים שחג'ג או אסרף (שבנוסף הם חסרי ניסיון )יצליחו לגרום לאותם נמנעי תשלום מהבנייה הבלתי חוקית לשלם ? חוץ מזה שהם( הבונים הבלתי חוקיים ) לעניות דעתי היו מתים לשלם ארנונה .דרישה כזו תיתן להם לגיטימציה..! הכל צריך להעשות במסגרת החוק ולפי ההליכים המקובלים , ולצערנו תחנות המשפט והצדק טוחנות כידוע - לאט. הכסף שמגיע מהממשלה הוא כסף "צבוע" שאינו יכול לשמש לתשלומי שכר וכדומה .אז ידידי היקר, אסור להטעות את הציבור . אין כסף ! ובלי כסף הידיים כבולות. מתי יהיה ? כשוועד עובדי העירייה יסיר מכשולים שהציב מתוך שיקולים פוליטיים ויתמוך בתכנית הבראה שמשמעה פיטורי עובדים ! וגם כשיישמו את התכניות להעלאת תדמיתה של העיר ואוכלוסייה חזקה יותר תגיע לכאן... וכשיחלו התוכניות להראות בשטח , אני מאמינה שגם הממשלה תזרים כספים . במיוחד לראש עיר ממפלגת השלטון! וכולנו ביחד נצעד לקראת : ל ו ד ח ד ש ה

lj101

New member
יפה יקרה, אין צורך בהזרמת כספים

מצד הממסד צריך פשוט להעמיק את הגבייה, לפתח מקורות תעסוקה, ועוד.. הרי הזרמת כספים לעיר משמעותה עיר פיתוח, טיפול נקודתי ונמשיך להיות עוד שנים רבות טעוני טיפוח. ביי

zivsb

New member
THE BUTY יקרה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

היה פעם סרט תהיי יפה ותשתקי את גם יפה כך את מעידה גם חכמה כך אני מעיד אבל גם תועמלנית וזה הכתוב מעיד לוד חדשה נחשפה עלידי ונמחקה ע"י המנהל ביום שנכתבה אין לזה כלום מלבד קידום מכירות אין רעיון אין תוכנית אין חזון יש רק פלקט עם הסיסמה ואני אכריז בראש חוצות אם תוכיחי לי אחרת כל מה שתרצי קל להעתיק את היוכוח לועד העובדים אני כאן מהבית מגיש רשימה שאף אחד לא יתנגד לה מלבד חבר המועצב המכהן בתפקיד ראש עיר בבקשה כאשר זורקים קרס למים יש לצפות שלא רק סרדין יעלה בחכה אבל אני מאוהב בךTHE BUTY ואני משוחד

the buty

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo88.gif ???תהיי יפה ותשתקי??!!

zivsb !"תהי יפה ותשתקי " זה מאד מאד שובניסטי ולא מכבד . אני מוחה בשמי ובשם כל המין הנשי !!!

למעלה