חוב קטן שלי, תמונת התחפושת בפורים.

• פותח הנושא daud
  • פורסם בתאריך

daud

New member
חוב קטן שלי, תמונת התחפושת בפורים.

אני בטוח שהמטרידנן יקטלג את זה לאיזו הזדמנות, חוץ מזה שימו לב, את כל התחפושת הרכבתי מדברים שהיו זרוקים אצלי בבית ממש לפני המסיבה, הבגדים עשויים ממשי ותפרתי אותם בויאטנם, המכנסיים הן בדוגמא של דגמ"ח. חרב הקטאנה (מחרז עם סוואנה) היא חרב אמיתית שעשו לי לפי הזמנה ואני הייתי פעם מתאמן איתה המון, עכשיו זה והפיברו לא הולכים ביחד. כנ"ל הנונצ'קו. את התיקים שמחוברים לי לרגליים ואת הרצועות שמחברות אותם יש לי מתקופת הטיולים הארוכים עם האופניים. את המסיכת סקי שעל הפנים שלי יש לי כי הייתי מתעקש לרכב גם בימים קרים מאוד, אפילו לפעמים בסופות גשם. הכפפה היא מתוך זוג שתפרו לי בחנות נחמדה בנמל ת"א אחרי שעשיתי תאונה והחלטתי לצלול אפילו שבצלילות עמוקות מאוד סבלתי מכאבים מהקור בעצם שריסקתי, דווקא שכחתי אותה באוטו במסיבה. ו הנעליים הן הדבר שביקשתי שיביאו לי מיפן כאשר שכנים שלי נסעו לשם. ו לסיום חיברתי על עצמי כמה חתיכות של מחשבים ישנים בשביל האלמנט הסקיברנטי, שימו לה לאבזם שעשיתי מהארדיסק פתוח.

daud

New member
ועוד תמונה אחת...

כי מותר לצרף מכסימום 250מ"ב בפעם אחת

mira ker

New member
דאוד, אי אפשר שלא לחייך בהנאה

למראה תמונות פורים שלך. נינג'ה אמיתי.

sarche

New member
שיחקת אותה!!

אין כמו מראה עיניים - ושיצאו למטרידן העיניים... זה רעיון לסידרת טלוויזיה - או שאולי כבר יש כזו?

daud

New member
את הסיפור הזה אני כותב ב2 לאפריל...

אני פשוט לא רוצה שיחשבו שזה נופל במסגרת המתיחות של ראשון לאפריל
בכל אופן את התמונות האלו צילמתי אצל חבר שלי שגר קומה מתחתיי, ובטעות ננעלתי מחוץ לבית!!! בקיצור הייתי חייב להגיע הביתה אז תארו לכם את התמונה הבאה בית דירות בצפון ת"א באמצע סופת גשמים ונינג'ה לבוש שחורים מטפס על הקיר החיצוני של הבניין מהקומה השלישית לרביעית!!! ו כן יש לי גם תמונות של זה!!! רק שאותן צילמו במצלמה רגילה לא דיגיטאלית לכן צריך לבוא ולראות אותם אצלי (כמובן אחרי שיפתחו אותן).

mira ker

New member
מזל שהשכנים לא ראו אותך,,,ולא קראו

למשטרה. חחחחחחחחחחח דאוד אין לך סורק?

my last sony0

New member
שאלה חשובה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מי שטוען שמטפס על קיר חיצוני מקומה לקומה נראה לכם חולה בתשישות כרונית ? אולי חולה אבל לא ב CFS ואישית נראה לי שהסיפור הזה כמיטב המסורת לקוח מילקוט הכזבים של מיודענו סוני - האיש שמבריח אנשים ממצרים לויטנאם תוך חצית הגבול ברגל. וחוצמזה כל השכנים שלו בשכונת הסלאמס הם זקנים סיעודיים אז מי השכנים החברים שלו שמזמינים אותו לאכול סושי ומצלמים אותו. תעשו אחד ועוד אחד ותבינו במי עסקנן.

tiaa1

New member
בקיצור סוני-אחלה תחפושת-חוצה

יבשות וימים. אבל מה? לא הייתי רוצה להפגש עם "דבר כזה" לא באור יום ולא בחושך"

שריק 7

New member
דאוד! אחלה תחפושת../images/Emo140.gif

יצירתיות אמיתית לי- אין יכולת כזאת לדמיין תמונה ולבנות אוןתה ממה שיש בבית.... אז אתה מקוטלג אצלי כרעיונאי! שרי

daud

New member
האמת דמיינתי משהוא אחר ../images/Emo13.gif

התחלתי להתלבש ו איכשהוא זה תפס כיוון אחר

מיקה51

New member
מרוטה - את לא בן אדם

את עב"מ שמסתובב בלילות וכותב שטויות בפרומים בושה וחרפה מרוטיה

למעלה