גם השנה וגם בכלל? והאם אתם מכירים כאלה שלא מציינים את החג?
פולגאר Well-known member 4/4/24 #2 נכתב ע"י dory30: חוגגים את פסח? לחץ כדי להרחיב... ברור נכתב ע"י dory30: גם השנה וגם בכלל? והאם אתם מכירים כאלה שלא מציינים את החג? לחץ כדי להרחיב... לדאבוני כן.
נכתב ע"י dory30: חוגגים את פסח? לחץ כדי להרחיב... ברור נכתב ע"י dory30: גם השנה וגם בכלל? והאם אתם מכירים כאלה שלא מציינים את החג? לחץ כדי להרחיב... לדאבוני כן.
dory30 Well-known member 4/4/24 #4 נכתב ע"י פולגאר: לדאבוני כן. לחץ כדי להרחיב... אני כמובן חוגג ואוכל מצות ללא גלוטן. הכרתי מישהו שלא ציין את הסדר, הוא היה חילוני מוחלט.
נכתב ע"י פולגאר: לדאבוני כן. לחץ כדי להרחיב... אני כמובן חוגג ואוכל מצות ללא גלוטן. הכרתי מישהו שלא ציין את הסדר, הוא היה חילוני מוחלט.
I in bal1 Well-known member 4/4/24 #3 נכתב ע"י dory30: גם השנה וגם בכלל? והאם אתם מכירים כאלה שלא מציינים את החג? לחץ כדי להרחיב... וודאי שחוגגים. קוראים את ההגדה כמו שצריך.
נכתב ע"י dory30: גם השנה וגם בכלל? והאם אתם מכירים כאלה שלא מציינים את החג? לחץ כדי להרחיב... וודאי שחוגגים. קוראים את ההגדה כמו שצריך.
L Lucifer LightBringer Well-known member 4/4/24 #5 לא אלא אם אכילת המצייה והקניידלך של אימא נחשב "לחגוג" את פסח.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 4/4/24 #6 השנה אחגוג בכפר שלי כי משפחתי כבר מבוגרת ולא יכולה לחגוג. פסח החג האהוב עליי בגלל הסדר וההגדה, אף שבמשפחתי מחשיבים את ההגדה לטיפשית למדי. פעם אמי הציעה שבמקום ההגדה נקרא את הסיפור האמתי של יציאת מצריים מהתורה.
השנה אחגוג בכפר שלי כי משפחתי כבר מבוגרת ולא יכולה לחגוג. פסח החג האהוב עליי בגלל הסדר וההגדה, אף שבמשפחתי מחשיבים את ההגדה לטיפשית למדי. פעם אמי הציעה שבמקום ההגדה נקרא את הסיפור האמתי של יציאת מצריים מהתורה.