חוגגים ברידינג עם תפוז
אנשים

חוגגים ברידינג עם תפוז../images/Emo43.gifאנשים

מה יפים (וזולים) הלילות בכנען... פורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה השיג לכם הנחה מטורפת להופעה רב הנגנים של גאיה שיתקיים מחר בצוותא תל-אביב. אז היכנסו לפורום, הגיבו בשרשור ההופעה ואנחנו נדאג לכל היתר. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=347&MessageId=125066275
רוצים לקבל כרטיס זוגי למסיבה הלוהטת של הסילבסטר? פורום שמיניסטים ורידינג 3 מזמינים אתכם להשיב ל-3 שאלות קלילות ולנסות לזכות בכרטיס זוגי ל"מטבוחה project", חגיגת מוסיקת עולם חיה בהשתתפות אברהם טל, עמית כרמלי, גיל רון שמע ורבים אחרים. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=463&MessageId=125101831

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifיש היום מחנה של בני המושבים

אז כל מי שהולך לזה הלך הביתה בשישית. זבלים. אז השיעורים שביעית-שמינית היו שכונה כי היה בלאגן כזה וגם חצי שכבה הלכה ובשיעור לשון היה חידון חנוכה
בעוד אני עסוקה בלכתוב ציטוטים מדוקטור הו (
) קלטתי שהמורה שאלה מה המשמעות של מכב"י. הייתי גאה שאת זה אני דווקא יודעת ואז אמרתי את זה ולא שמעו אז מישהי צעקה במקומי ואז המורה אמרה לה כל הכבוד אבל אח"כ מישהי אחרת קלטה שאני אמרתי את זה ואז אמרו לי כל הכבוד XD זהו. זה כל מה שקרה היום. עכשיו חופש ובערב נדליק נר שני בחנוכיה המכוערת שעשיתי ביסודי מקרמיקה ונתבלבל כל הזמן עם הברכות. מי כמוך באלים ה'.

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אח שלי אתמול התבקש להדליק נרות בעבודה אז הוא התקשר לאבא שלי לשאול אותו מה הברכות אז אבא שלי התחיל להגיד לי אותן ואני כתבתי באימייל ששלחתי לו ואבא שלי לא דיבר בקצב איטי, הוא שר את הברכות ואני כל שנייה "רגעעעעעע"
בסוף אחרי ששלחנו לו הדלקנו נרות ואבא שלי זימר את הברכות ואז הוא כזה "אוי שכחנו שורה"
מתה על חנוכה

darklighter

New member
הג'ימייל ננעל לי../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif../images/Emo10.gif../images/Emo190.gif

בדיוק כשרציתי לקרוא את הפאנפיק של עדי
... אני חושבת שזה פאק של ג'ימייל... קיבלתי הודעה כזאת: Account Lockdown: Unusual Activity Detected This account has been locked down due to unusual account activity. It may take up to 24 hours for you to regain access. Unusual account activity includes, but is not limited to: 1. Receiving, deleting, or downloading large amounts of mail via POP in a short period of time. 2. Sending a large number of undeliverable messages (messages that bounce back). 3. Using file-sharing or file-storage software, browser extensions, or third party software that automatically logs in to your account. 4. Leaving multiple instances of your Gmail account open. 5. Browser-related issues. Please note that if you find your browser continually reloading while attempting to access your Inbox, it’s probably a browser issue, and it may be necessary to clear your browser’s cache and cookies. עדי נראלי חפרנו יותר מדי שם
חח עשיתי גוגל להודעת שגיאה וראיתי שלעוד מלא אנשים זה קרה...משהו התחרפן בגוגל... גם הג'ימייל וגם היוטיוב עושים מלא תקלות
|קיר|

adii1201

New member
רק הפרקים האחרונים של הפאנפיק שלי

הם חפירה אחת גדולה
שלא לדבר על עוד המיליון אימיילים האחרים שלנו
-D אבל אני מאשימה את רוברט|הא| אני מקווה שזה באמת יסתדר לך אחרי 24 שעות

darklighter

New member
גם אני מאשימה אותו../images/Emo88.gif../images/Emo69.gif../images/Emo190.gif

כל הזמן היה בסדר עד שהוא שלח לי אימייל והכל נדפק|קיר|

darklighter

New member
אה וכמו כשאמרתי-אחרי האימייל ששאלתי מה../images/Emo190.gif

שלום ההורים שלו, שקט מוחלט!!! לפחות ככה האימייל עובדXD

HilaZ1

New member
אמאאא ../images/Emo10.gif לא הצלחתי לקום לבסיס!

מה זה.יש לי מחלת שינה נראה לי,אני חייבת לבדוק את זה
לא,זה לא שאני ישנה הרבה או משהו כזה-להפך
אבל.... אני לא מצליחה לקום בבקרים!לא יכולה!! XDDDDD אין לי את הפונקציה הזו,להתעורר ולקום
טוב יאמר לזכותי שלפחות אין לי היום הרבה עבודה בגלל כל השעות שטחנתי בחודשים האחרונים
אני מתחרפנת כבר לסיים עם היום הזה ולהגיע לחופש!! ושימו לב,הודעה מרגשת(במיוחד לעדי,שכבר יודעת...) לקחתי חופש!!לחמישי ולראשון.חופש אמיתי!! עדי,הבטחת לי יום חג כשזה יקרה...בבקשה

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifתודיעי לי אם תמצאי פתרון../images/Emo6.gif

קשה להתארגן לבצפר ב-10 דקות.. ואם לקחת חופש, את מתבקשת להציף פה

adii1201

New member
א' וולקום טו דה קלאב../images/Emo6.gif

עוד לא פגשתי אדם אחד שהוא איש של בוקר
וחנוכה, לא יכולתי לסדר לך חג יותר טוב מזה
חוצמזה חכי
את עוד תשלמי על החופש הזה אח"כ
אם את מבריזה לנו בסוף מעברי אני דופקת לך פטיש בראש