חוגגים יומולדת שלוש !!

חוגגים יומולדת שלוש !!

לא להאמין אבל ממש היום לפני שלוש שנים, הגיחו לעולמנו יובל ואייל. אחרי שעה קלה של אופוריה על הלידה המופלאה ועל עצם היותם, חיים, בריאים ושלמים, שקעתי עמוק לתוך פרויקט האמהות להם ולארבעת אחיהם. היה לי קשה, לפעמים קשה מנשוא. לקח איזה חודש עד שההנקה התבססה והמשקלים התחילו לעלות, לקח עוד הרבה הרבה יותר זמן עד שהצלחנו להתאושש ולהרגיש שהחיים נעשים שוב אפשריים. לא הייתי מוכנה לגודל הקושי והאתגר, האינטנסיביות והמורכבות הפיזית והנפשית שחווינו. רציתי להיות להם אמא כפי שהייתי לאחים שלהם, להניק, לשאת ללוות מקרוב קרוב ומעצם היותם שניים ואני אחת, נוצר פער בין הרצון ליכולת... אני מודה לאלוהים ולכל מי שליוותה אותנו כאן ובכלל, שהם זכו לינוק כמעט שלוש שנים (!!!). אני יודעת שבזכות ההתעקשות שלי על ההנקה המלאה, צמוד צמוד איתם, הצלחנו בכל זאת ללוות אותם מאד מקרוב, להיות שם בשבילם, בימים ובלילות, עם בקיעת השיניים ומחלות החורף השונות, בצעדים הראשונים, במילים הראשונות והקשר הזה שווה ומתגמל מאד מאד מאד...
לא מזמן פגשתי מישהו שלבש חולצה ועליה כתוב (באנגלית): "אתם לא יכולים להפחיד אותי, יש לי תאומים !"

יאללה, הולכים להמשיך בחגיגות !!

kokla2

New member
מזל טוב!!

הרבה אושר, בריאות ונחת!

כל הכבוד לך את אמא מדהימה
שתזכו לגדל את כולם בנחת והרבה אהבה.

נשיקותתתת

ונוס 26

New member
מזלטוב! איזה כיף, תהנו מכל רגע

בהחלט, אותך כבר כלום לא יפחיד...
כיף ומעודד לשמוע

יום הולדת שמח

אמא גם המקסימה

יום הולדת שמח לבובונים יובל ואייל. הרבה הרבה שמח ואושר.
ליווינו אותך פה מרחוק בהתחלה המאתגרת ובשלבים לאורך הדרך ואת הראית לנו איך את מג'נגלת את הכל יחד בנחישות באינסוף סבלנות ובהררי אהבה שלא נגמרת.
מזל טוב גדול לך ולבן זוגך.
אין ספק שאת מעמודי התווך של הפורום המקסים הזה,
ואת עוזרת להמון אמהות עם העצות והנסיון העצום שלך.

חיבוק גדול גדול
ושתמיד תמשיך לחגוג

למעלה