חוגגים עם תיסלם ב
אנשים!

חוגגים עם תיסלם ב../images/Emo43.gif אנשים!

רוצים לזכות בזוג כרטיסים למופע של תיסלם לרגל חגיגות 30 שנה להיווסדה? ענו על חידון קצר בפורום רוק ישראלי, ואולי תוכלו להיות שם! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=575&MessageId=129949047
לזאניה עסיסית, קיש נימוח בפה, בורקס פריך... מהו המתכון החלבי המנצח שלכם? היכנסו לפורום אוכל חלבי, שתפו אותנו במתכון שלכם ואולי תזכו בחבילת מוצרי ניקול בשווי מאות שקלים! הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=771&MessageId=129928002
פורום מתכונים מפנק את בני הנוער השוהים באתנחתא בארוחת חג טעימה! אתנחתא הינה מסגרת ייחודית לבני נוער אשר זקוקים לקורת גג. השהות באתנחתא מאפשרת לנוער "פסק זמן" מהבית, מהרחוב, ומסיכונים שונים. במהלך "פסק הזמן" המסגרת מסייעת לנוער, למשפחתו ולגורם המטפל בקהילה למצוא פתרון מתאים להמשך. רוצים לדעת איך תוכלו גם אתם לעזור? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=75&MessageId=129974548

bזוהר

New member
עשו עם עצמכם חסד

הזמינו כרטיסים להופעת הדיסק החדש בתל אביב. אסור אסור אסור להפסיד.

bזוהר

New member
ההופעות מוצגות כחד פעמיות

למרות שאני בספק.. זה יהיה מוזר אם יגמר אחרי שתי הופעות בלבד.

גוזלה

New member
בהחלט הייתה הופעה נהדרת!

ושווה ללכת להופעה הנוספת בת"א [אני אפילו שוקלת ללכת אליה שוב... ] אני חושבת שיש רק שתי הופעות, כי מדובר בהופעות עם המון נגנים, וכנראה זה עולה הרבה להציג דבר שכזה, בעוד הקהל הרגיל של רונה כמעט ולא נמצא בהופעות מהסוג הזה... לכן, ככל הנראה, לא משתלם כלכלית לערוך יותר משתי הופעות שכאלה. בהופעה, רונה הייתה מאוד ביישנית, כהרגלה, מאוד נרגשת, כצפוי. וחמודה ומקסימה כהרגלה. :] בחלק הראשון הייתה השמעה של כל הדיסק, ממש בביצוע כמעט זהה לחלוטין לעיבודים של הדיסק. זה היה נהדר לשמוע ולראות את זה קורה בלייב. היה מקסים, באמת. גם כל שיר הוביל לזה שאחריו [ממש כמו בדיסק], וכמעט ולא נותר רווח בין השירים כדי למחוא כפיים. היא הייתה נהדרת. בחלק ב' של ההופעה, בה בצעה שירים מפעם, היא שרה את "הקול שקורא לי", "הריקוד המוזר של הלב", "my prison by the sea" ו-"מבול"- כל אלו על החשמלית. אחר כך היא חזרה עם אקוסטית וביצעה את "עיניים זרות", וסיימה עם "הבית האפור". צווחתי קצת בזמן מחיאות הכפיים, וזה היה מוזר בתוך הקהל הלא רגיל של רונה. היו שם המון אנשים מבוגרים, שזה היה קצת עצוב לראות אותם על רקע הדעיכה של יואל בדיסק... אבל ממש רובם קנו את הדיסק שלה אחרי ההופעה [היה ממש כיף לראות המון אנשים עומדים בתור, לקנות את הדיסקים של רונה, ויוצאים עם שקיות מלאות בשלושת הדיסקים :] הו, הסיפוק :] חח זהו, לכו להופעה, שווה את זה! :] למרבה ההפתעה, אה?

bזוהר

New member
כן!

ראיתי המון אנשים עומדים מחוץ לאולם וקוראים בחוברת את המילים של השירים :) ובאמת הגיוני שבגלל שזו הפקה גדולה יחסית היא תהיה רק פעמיים, אבל מוזר לי לחשוב שהאלבום יתנגן בלייב רק פעמיים..

מיץ פזי

New member
שתי הופעות ההשקה הגדולות

עם המלא נגנים וכל זה - כאלה יש רק שתיים, ברור שאח"כ יהיה סבב הופעות פשוט בהרכב פחות גדול..

אני רק חייבת לציין

שהיחס שלי לאלבום החדש השתנה אחרי שהאזנתי לו במהלך נסיעה באוטובוס. כל הדברים שהפריעו לי (ריחוק, לחנים, הגשה) עדיין קיימים, אבל האלבום פתאום ריגש אותי הרבה יותר, אם כי שום דבר טכני לא השתנה ולמעשה השמיעה היתה מחורבנת (האוזניות התקלקלו והן מזמזמות בצורה מעצבנת). כנראה שדיסקים תמיד יותר מרגשים אותי בנסיעות. מי יודע למה.

למעלה