חוגגים 15 חורפים -

חוגגים 15 חורפים - ../images/Emo43.gif

מי היה מאמין שכבר עברו 15 שנה מאז הקמת הפורטל הכתום
אנחנו רוצים להזמין אתכם להשתתף ולקחת חלק בחגיגה התפוזית של השנה
את החגיגות נפתח בהקרנת סרט האקשן החדש המבריח רוצים לראות אותנו ואת הסרט? הקליקו
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2223816&skip=1
בואו להצביע ולהשפיע הורים שיתפו אותנו בטיפים שאיתם הם שומרים על בטיחות הילד בבית ומחוצה לו. בואו לאמץ כמה טיפים ולפרגן לגולשים. חביב הקהל יזכה בכרטיס Gift Card בחסות מכון התקנים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1934&MessageId=158191202

שאלה

נכון ברי שילמה על הציורים של סוזן בתערוכה?אז למה סוזן לא התכוונה להשיב לברי את הכסף, אלא להוציא אותו על נסיעה מחוץ לעיר? מדובר בכמה אלפים ולדעתי זו ממש חוצפה. זה לא שיש לברי מה לעשות עם הציורים הללו וברור שהיא עשתה זאת מחוסר ברירה. בכלל, ברי לוקחת על עצמה יותר מידי בהתחשב בכך שקרלוס בכלל הרוצח! איך גבי מעזה בכלל לנתק איתה את הקשר!

Jimmy Kane

New member
עסקה שעשיתי עם הוט

ההורים שלי רצו לעבור להוט אז לא היתה ברירה ישבתי עם הנציג ואמרתי לו שאין להם תוכן בהוט והוא שאל אותי איזה תוכן אין להם אז אמרתי להם: -עקרות בית נואשות -אנטומיה של גריי -מרפאה פרטית -המתים המהלכים -סיפור אימה אמריקאית -הומלנד -הישרדות -המירוץ למיליון -משפחת סימפסון -איך פגשתי את אמא -2 גברים וחצי -הורים במשרה מלאה -הוחלפו בלידתן -דם אמיתי ועוד כמה ששכחתי להזכיר.. אז הוא הודה שזה באמת חיסרון משמעותי ואמרתי לו מה אפשר לעשות בנידון. הוא הציע רעיון שהוא יעביר לי כל שבוע בדיסק און קי את פרקי השבוע שהוא יוריד לי עד סוף אוגוסט אז מה דעתכם?

מי הציע את הרעיון?

זה רעיון טוב, לא צריך להיות תלוי בלוח השידורים. המירוץ למיליון יש גם בהוט. אתה צודק לחלוטין שאתה אומר שאין תוכן, אין הרבה סדרות שאני רואה בטלויזיה בהוט וחבל. אבל באופן כללי זו חברה משתלמת. (ומה
אני לא מאמינה שיס כבר רכשו את הומלנד, איזה כיף להם
)

Jimmy Kane

New member
הוא הציע

הוא היה נואש
וכן יס רכשו את הומלנד :( הוא ישודר בערוץ חדש של סדרות רכש שיעלה בחודש הבא וההורים שלי החליטו לעבור דווקא חברה

איזה חמוד

לא נורא, זה רק עניין של הרגל, ובאמת שבעידן האינטרנט זה כמעט לא משנה

ופירוט:

בויאודי של הוט ( שעולה 18 ש"ח לחודש) יש לדעתי כבר שבעה עונות של עקרות בית נואשות וגם זה ב-25 ש"ח לחודש. היתרון הוא הזמינות של כל העונות בלחיצה אחת. החיסרון הוא התשלום וכמובן הפער בין ישראל לארה"ב.

X יו יו S

New member
איך זה הולך בויאודי ?

משלמים כל חודש על כל סדרות ששם או שיש סדרות שעולות יותר?

חלק מהסדרות חינמיות לגמרי

וחלק מהסדרות בכסף. אם זו סדרה מאוד פופולרית אז זה בדר"כ 5 שקלים לפרק. ישנם פרקים ב-2 שקלים לפרק. יש גם לפעמים מבצעים של 4 פרקים ב-10 וכדומה. יש גם ספריות שלמות, כמו HBO, שמשלמים סכום של 20 שקלים בחודש ומקבלים המון המון תכנים.

King Homer

New member
האמת היא שדווקא

מההתרשמות שלי יש טונות של דברים אולטרה שווים בחינם. לא קנינו כבר שנה שלמה שום דבר מהויאודי ואנחנו צופים בדברים מעולים דרכו. דווקא את רוב הסדרות הכי פופולאריות כבר יש בחינם (אפילו ווידס עכשיו הם שמו בחינם ולא באחת הספריות הגדולות) ובכללי מדובר באחלה של דבר (ככה הכרתי את דוקטור הו!
מחכה שיעלו כבר את העונה השישית...)

מסכימה

ככה אני ראיתי את כל העונות של מכושפות בחינם
אם נוברים בפנים גם מוצאים דברים ישנים בחינם שהם עוד לא הורידו מה"מדפים". אתה גם אוהב דוקטור הו? כיף לשמוע
העונה השישית בהחלט משהו מיוחד, שונה לגמרי מהחמישית.

King Homer

New member
יואו אני כל כך מחכה

לראות אותה כבר!!! התמכרנו אני ואחים שלי ואמא שלי ואנחנו ממש מתים על זה. בעיקר אני, אבל, אני חושב.

למעלה