חוגגים 3 שנים.. מחפשת עצות

חוגגים 3 שנים.. מחפשת עצות

שלום לכולם :) אני חדשה פה ויש לי שאלה אולי תוכלו לייעץ לי.. אני וחבר שלי חוגגים בקרוב 3 שנים ביחד וחשבתי על משהו מקורי... שנה שעברה היינו במסעדת הסוהו בראשל"צ, שזו מסעדה מדהימה והיה כייף מאד וטעים מאד אבל חשבתי לחדש ולגוון, אז אני מחפשת רעיונות מעניינים, אשמח לכל רעיון, תודה!

יום ספא, סרט ב-VIP טיול לראש הנקרה

שזה מקום מדהים, לילה במלון בוטיק, יש מלא אופציות השאלה מה תקציב המתנה או האירוע, מה הוא אוהב?

TheSecretWithin

New member
לדעתי סרט VIP לא שווה את הכסף

שם שינמכו מאוד את המטעמים שהם מציעים, פעם האחרונה הייתי בסינימה סיטי בראשל"צ. מכניסים אותך 10 דקות לפני תחילת הסרט עם כל העדר, ולא הייתה הפסקה באמצע הסרט ככה שאת לא באמת יכולה להביא עוד שתיה או משהו מבלי לפספס חלקים מהסרט.

spaysi8

New member

ומגישים בעיקר ירקות ככה שעדיף כבר מסעדה נורמלית..

rasmus girl1

New member
מה התקציב?

אני וחבר שלי לשנתיים הפלגנו עם מנו ספנות לסנטוריני ורודוס, 5 ימים, הכל כלול, בכלל לא יקר- 1800 ש"ח אבל נסענו בין החגים (לא בחופש הגדול! ולא ממליצה גם בחופש הגדול, זה המוני מדי), ורכבת ישראל מגיעה עד נמל חיפה אז אין מה לדאוג לגבי איך להגיע לנמל.
אם זה "כבד" לכם, אתם יכולים לעשות יום כייף- לסוע נניח לאיזו אטרקציה (עוד שבועיים יש אוטומוטור) או אפילו לגן חיות/סופרלנד (ממליצה על גן החיות התנ"כי בירושלים והכי על פארק אוטופיה בקיבוץ בחן), ו"לקנח" בערב באיזו מסעדה.
לגבי הVIP אני הייתי לפני בערך 3-4 חודשים, מכניסים חצי שעה לפני ולא 10 דק', אבל האוכל בינוני פלוס (הבנתי שביאס פלאנט האוכל יותר טוב), יש גם אלכוהול (הכניסה היא מ18+ ככה שאין ילדים מציקים) ואפשר להכניס לאולם כמה שתיה, פופקורן וגלידה שאת רוצה.. אבל לטעמי זה סתם משהו קטן ולא מיוחד.

Purple Mushroom

New member
משהו מקורי :

באמת אבל מהו התקציב לזה?
האמת היא שגם לי אין משהו ממש מקורי.
אפשר ללכת למסעדה אחרת. בסוהו עדיין לא הייתי . אפשר ללכת לאיזה פאב, או מסעדה או בית קפה. מכיר מקומות בתל אביב, באיזור אבן גבירול.
אה ! משהו מקורי? יכולים לחגוג אצלינו ב"כיוון הרוח" במנדלימוס בתל אביב. זה משהו מקורי. לא בטוח שיהיה פתוח בשלישי הקרוב. (פתוח רק בימי שלישי בין השעות 17:00- ל19:30), כי תשעה באב.
אבל בסוף החודש ב30 ליולי, אאל"ט, מתכננים שם מסיבה, בשווי 15 ש"ח הכל כלול. אוכל (טוסטים וסלטים), ושתיה חופשי. פפסי 7up, וקפה. בלי אלכוהול !
:)
בהצלחה :)

למעלה