חוגגת 90 יום אתמול חגגתי 90 יום נקיון , ומחזיק אדום ....
M MaryJane1 New member 28/1/06 #2 את גדולה מהחיים!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד מותק תמשיכי ככה, את על דרך המלך אל תשכחי את זה אז איך חגגת אתמול?! (סתם קצת לא ברור לי מה זה חגיגה בלי סטלה, לפחות של אלכוהול נו!! אז תסבירי) ומה זה מחזיק אדום?!! *גאה בך*
את גדולה מהחיים!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד מותק תמשיכי ככה, את על דרך המלך אל תשכחי את זה אז איך חגגת אתמול?! (סתם קצת לא ברור לי מה זה חגיגה בלי סטלה, לפחות של אלכוהול נו!! אז תסבירי) ומה זה מחזיק אדום?!! *גאה בך*
T tanay111 New member 29/1/06 #5 תודה ../images/Emo13.gif הייתי באנ איי ושרו לי שירים והיה כיף , באנ איי על כול תקופת ניקיון מקבלים מחזיק בצבע אחר יום 90 יום זה אדום בקרוב אצלך טניה
תודה ../images/Emo13.gif הייתי באנ איי ושרו לי שירים והיה כיף , באנ איי על כול תקופת ניקיון מקבלים מחזיק בצבע אחר יום 90 יום זה אדום בקרוב אצלך טניה
ת תן לזמן זמן New member 28/1/06 #4 לטניה ,בשעה טובה על המחזיק האדום! אני מאחל לך יום נקי לכל החיים את 12 הצעדים בחייך ושהכח העליון ימשיך ללוותך בדרכך אמן,. מחר יום חדש ..
לטניה ,בשעה טובה על המחזיק האדום! אני מאחל לך יום נקי לכל החיים את 12 הצעדים בחייך ושהכח העליון ימשיך ללוותך בדרכך אמן,. מחר יום חדש ..