חוגים בגיל 3

נועה0908

New member
חוגים בגיל 3

שלום, רציתי לקחת את ילדי התאומים בני השלוש לחוג התעמלות. הלכתי איתם כבר ל-2 מקומות לשיעור ניסיון. פעם לפני חצי שנה כשעוד לא היו בני שלוש וכיום כשהם בני שלוש וחודשיים. הבעיה היא שבכל החוגים הללו לא מרשים להורים להישאר לצפות אלא צריך לחכות בחוץ. הם אינם מוכנים להישאר בחוג בלעדי. היום בשיעור התנסות הייתי איתם וילד אחד היה מוכן להשתתף בחלק מהשיעור והשני פחות. נאמר לי שבשיעור הבא לא אוכל להישאר. שאר הילדים בלי ההורים, ההורים מחכים בחוץ. יש לציין שהם התחילו גן רק השנה בגיל 3 אבל הולכים בבוקר ממש יפה ובשמחה ונפרדים כבר בכניסה בלי בעיה. ההסתגלות לגן היתה ממש מהירה כבר אחרי שבוע. מצד אחד אני מבינה אותם גם אני לא בהכרח הייתי רוצה להישאר במקום שאני לא מכירה אף אחד לבד ויש לציין שהמדריכים בשני המיכרים אינם משתדלים לעשות היכרות עם הילדים, אינם ממש מעודדים אותם להצטרף ואינם מקדישים להם קצת יותר תצומת לב בהתחלה. מצד שני שאר הילדים נשארים לבד אחרי השיעור הראשון ואפילו ילד אחד שהיה חדש ביחד איתם היום, אך יותר גדול בשנה נשאר לבד אחרי כ-10 דקות. עצות בבקשה ובנוסף האם יש חוגים שההורים גם נשארים. תודה

בחוג שלנו כן מאפשרים להשאר

המטרה הסופית היא שזה יהיה בלי הורים, אבל כל עוד הילד צריך את נוכחות ההורה אז אין בעיה להשאר. מה שווה הורה בחוץ וילד שלא רוצה לעשות כלום בגלל זה? אני יצאתי רק בפעם הרביעית, וגם זה לא לכל אורך השיעור.

shanishan

New member
חוגים עם נוכחות הורים

נועה שלום, אני לא יודעת מאיזה איזור את בארץ אבל אני מכירה מרכז ברעננה שנקרא "קטנים גדולים" הוא נמצא ממש מול קניון רננים. יש שם מגוון חוגים רחב מאוד וחוג שיכול להתאים לתאומים, תזוזה והנעת הגוף, משחקי כדור. את יכולה להכנס לאתר שלהם לראות www.ktanim-gdolim.co.il ואם את רוצה את יכולה לשלוח לי הודעה למייל הפרטי ואוכל לפרט לך קצת יותר על המקום ועל החוגים- אני ותיקה שם ומאוד מרוצה, גם מהיחס וגם מהמקום עצמו- אווירה חמימה כזאת. אין בעיה שההורים ישארו לצפות בחוגים, מן הסתם שלפחות ב3-4 מפגשים הראשונים הילד ירצה שאמא תהיה איתו- זה לגיטימי לחלוטין! וגם אם יותר אז.. יותר. למה לא בעצם?!

למעלה