חוגים+מיתון = וויתור?

Markup

New member
חוגים+מיתון = וויתור?

יש מיתון, אחד ההורים מצא עצמו בלשכת תעסוקה. האם לוותר על החוג לילד? (לצורך העניין נאמר שעולה 200 ש"ח לחודש) מה דעתכם?

טיגריס2

New member
ממש לא ../images/Emo13.gif

ולדוגמא: אני אלמנה עם שלושה ילדים כרגע לא עובדת ( מחכה לתשובות בנוגע להתחלת עבודה) ( היה לנו עסק פרטי לפני שבן זוגי נפטר) כרגע ההכנסות שלי מסתכמות מהביטוח הלאומי בלבד ( קצבת שאירים והשלמת הכנסה ) הבת שלי ( כיום בת 14 )כבר מספר שנים משחקת כדורעף בקבוצת ביה"ס למרות שקשה כרגע כלכלית לא הוצאתי אותה משם ועדיין ממשיכה לתת לה את מה שהורגלה אליו ( בקצת פחות מהרגיל ) כולל יציאה למחנה אימונים כשיש. וזאת למה? שהיא לא תרגיש שונה ושזה לא יוריד את מצב הרוח שלה ושהיא תמשיך להיות היא כמו שהיא הילדים אומנם מבינים ( רובם לפחות) שהמצב השתנה אבל למה למנוע מהם מה שהם אוהבים? למה שלמרות שרע להם כי המצב השתנה לעשות להם יותר רע?

גם אני

עם 3 ילדים קטנים ולא עובדת , בעלי עובד קשה ולבד, ובני הגדול בחוג קרב מגע אשר מקנה לו המון!!!! במיוחד שהוא ADHD, אנחנו לא מוכנים לוותר על החוג , למרות עלותו הגבוהה 180 ש"ח, ועלויות של מחנה אימונים הגבוהות במיוחד. אך יש חוגים כמו יצירה אשר הם לא מאסט אלא אם כן יש לילד בעיית מוטוריקה עדינה וזה מאוד עוזר, את כל היצירה הזו אני עושה עם הבנים שלי בבית, וכך חוסכת את הכסף הזה ונהנים מהביחד. בהצלחה במה שתבחרי

טיגריס2

New member
אפרסק (אהבתי את הניק../images/Emo9.gif)

במקרה של בנך זה שונה מכירה את בעיית ה ADHD מקרוב הבן הבכור שלי אובחן עם הבעיה ועל רקע ריגשי אבל אל תדאגי זה נעשה קל עם הזמן הבן שלי בן 20 כבר והבעיה כמעט לא מורגשת בכלל העיקר שיהיה עסוק כל הזמן או שיעשה דברים שמעניינים אותו ומושיבים אותו. צודקת בהחלט שאם זה סתם חוג שלא מוסיף או יוסיף אז באמת מיותר להוציא כסף באותה המידה אפשר תמיד לתת תעסוקה בבית יצירות אומנות וכו' ומכל דבר שיש בבית אפשרי לעשות דברים נפלאים

almog tech

New member
רצוי שתחשוב

האם יש משהו שקודם אוכל לוותר מעצמי? אתה מעשן? מנוים לעיתון או לטלויזיה בכבלים? נסה לצמצם כמה שיותר מומלץ להיכנס לפורום ניהול כלכלת המשפחה בתפוז

למעלה