חוגר חובה-קבע

חוגר חובה-קבע

נכנסתי לקבע בסוף יולי והתוקף של החוגר שלי היה עד ה-31 לאוגוסט. שאלתי את המפקד שלי אם אני צריכה ללכת לתל השומר כדי להנפיק חוגר קבע כי כתוב עליו בבירור שהתוקף שלו פג ב-31 והוא אמר לי שהוא בירר ולא צריך למרות שהייתה לי אחלה הזדמנות כי הייתי אצל חברה ברמת אפעל. לא משנה, בקיצור אז ביום חמישי יצאתי לרכבת והפלא ופלא המכונה לא קיבלה את החוגר וציינה שפג לו התוקף. אז המפקד אמר שיחזירו לי את הכסף על הכרטיסים שאני קונה במסגרת הנסיעות לצבא, אבל רציתי לדעת אם זה נכון שהתוקף של הכרטיס הוא עד חצי שנה אחרי שמשתחררים?או שהמפקד שלי סתם בלבל בשכל, כי תכלס המציאות בשטח הוכיחה אותו. מישהו מבין בזה?

ועוד שאלה..

אם כבר אז כבר.. אני עכשיו בשס'נ וחתומה עד ה-23 לאוקטובר. אין לי מושג מה התנאים בשס'נ כי הקצין שאחרי על זה אצלנו עשה לי פרצופים כששאלתי אותו כי חתמתי בגלל המלחמה והוא זיין את השכל ש'זה ממש לא מתאים לדבר על כסף במצב הזה' מה גם שאני בספק שהוא באמת מבין בזה. השלישה שלנו פסיכית וחסרת סבלנות אז אני לא מתלהבת ללכת אליה. מישהו אולי יכול להסביר לי תכלס מה ההבדל בין שס'נ לקבע? ומה בעצם היתרונות של כל אחד מול השני? אני יודעת שזה אולי הרבה, אבל הגורמים שאני אמורה לקבל מהם תשובות לא בדיוק אופטימליים. תודה! מיה

deathcaster

New member
ועוד תשובה

ראשית - הקצין שלך שאחראי על זה - תשאלי אותו אם הוא עובד בחינם..... נראה איך הוא יזיין ת'שכל על זה. השלישה שלך פסיכית ? חסרת סבלנות ? אז תחדשי לה ותזכירי לה שהתפקיד הראשי שלה הוא לטפל ולשרת כח אדם ואת חלק ממנו. עמדי על זכויותייך, אחרת ידרכו עלייך כמו המפקד שלך עם התעודה. וכעת להסבר, מיותר יהיה להסביר לך כי השאלה איזה שס"ן את ? יש שס"ן בתנאי חובה ויש שס"ן בתנאי קבע. אז מיה , שאת חוזרת ביום ראשון לבסיס, תדאגי לגרום לגורמים שמהם את אמורה לקבל תשובות להיות אופטימליים, כי על זה הם מקבלים כסף, ואם הם לא נותנים לך את המידע שבגללו מישהו משלם להם, תדאגי להבהיר זאת למפקדים שלהם. שוב - עמדי על זכויותייך.

deathcaster

New member
תשובה

המפקד שלך דביל או שלא רצה לתת לך כמה שעות "חופש" כדי לתת לך להחליף את החוגר. חוגר פג בדיוק ביום שעליו מצוין תאריך התפוגה. המציאות אכן הוכיחה זאת בשטח, כך שהשאלה שלך די מיותרת
, ואני מניח שגם התשובה שלי

oleg_kh

New member
תלכי ביום ראשון לשלישות ברמת גן

שלא תתקעי יותר, שם ינפיקו לך חוגר בהסתמך על הרשום במחשב.. אם זה חוגר קבע או כל חוגר אחר העיקר שיהיה בתוקף. וכמו שזוהר אמר, אל תתני להם לדרוך עלייך, התפקיד שלהם זה לטפל בכח אדם - כלומר את. כל תשובה שיש לך הם חייבים לענות ואם לא נותנים לך תשובות או מתייחסים אליך לא יפה תעלי למעלה בדרגות תאמיני לי שתקבלי את התשובות שאת צריכה.

תודה :)

אני מניחה שבמהלך השבועיים הבאים (11-3 ברעל) אני אקבל איזה יום חופש ללכת לרמת גן. מה אני אגיד לכם.. חיל המודיעין זה אחד החילות הכי דפוקים בכל מה שנוגע לנהלים ותקנות וטיפול בדברים מנהלתיים בצורה נכונה ותקינה. יש לי כל כך הרבה טענות לגבי זה. כמו נגיד זה שמי שעושה 11-3 מקבל רגילה של 5 ימים, ואחרי שנה בצבא עובר לעשות 10-4 אבל אז הרגילות משתנות ליומיים (2 ימי חודש כל 4 חודשים!) כי ביחד עם ה-4 ימים בבית זה יוצא 6 אז זה בסדר. כמובן שבחילות הלוחמים זה לא ככה, אבל אנחנו מודיעין, סה'כ ילדים טובים, אז מקבלים חרא ושותקים. כל כמה חודשים קמה ועדה שאמורה לבדוק את זה, ובסוף במסקנה היא שזה יישאר ככה. ובכלל לא ידעתי שיש 2 סוגים של תנאים בשס'נ. אז, תודה לגבי זה גם :) אני אנסה לברר ולהוציא תשובות מהחבר'ה בבסיס על הנושאים הנ'ל.

oleg_kh

New member
אל תלכי לסתם חבר'ה

זה השירות שלך ויותר מזה כבר העבודה שלך אל תסתפקי בשמועות תלכי לבנאדם שמטפל בזה - השליש\ה שלך ותדרשי תשובות. זה שהיא עצבנית לא מעניין לאף אחד את הטיז, שתעשה את העבודה שלה ומבחינתך שתתפוצץ. במיוחד שאת עושה 3-11 חרא של תנאים למישהו בקבע אז לפחות תראי אם זה משתלם לך להשאר שם ...

deathcaster

New member
תסלחי לי מאוד

אבל זה די טמטום להשאר 3-11 בקבע. באיזו רמת פעילות את נמצאת ?

זה כזה עצוב..

כי נראה שכולכם באים מהעולם 'הנורמלי' של הצבא. כן, קבע ב-11-3 זה די מעפאן, אבל ידעתי שלזה אני נכנסת. זה הדרישות מהתפקיד. ואל דאגה, אני כנראה נשארת עד סוף אוקטובר ולא מעבר לזה למרות שממש רוצים שאני אשאר עד ינואר. ואני ברמת פעילות ב' אם אני לא טועה. ובחבר'ה התכוונתי לאנשי השלישות וכל מי שמעורב בעסק של ההחתמה.

deathcaster

New member
תעשי טובה לעצמך

אם זה עד סוף אוקטובר, אל תאפשרי להם לכנע אותך מעבר לכך, מה גם שברמ"פ ב' - ה"גרושים" שאת תרוויחי ממש לא שווים את זה. אם תעבדי בתור מתדלקת תרוויחי יותר ( ביחס לזמן שתעבדי למשכורת שתרוויחי ) וגם תקבלי מענק של עבודה מועדפת.

למעלה