חוגת מצבי אפיה בתנור
כשהתחלתי לבשל והשתמשתי בתנור הישן של אימא, כל הסימנים היו מחוקים והיא אמרה לי תמיד לסובב לשעה 3.
עכשיו יש לי מטבח משלי עם תנור חדש עם הרבה הגדרות ואני מבולבלת.
בדקתי בחוברת שלא ממש עזרה לבלבול שלי.
הבנתי שעדיף להישתמש בימני אמצעי אבל עכשיו אני לא כל כך בטוחה.
בתנור הישן לקח לי כחצי שעה להכין קציצות ופה הן קצת התייבשו אחרי 15 דקות.
אני חושבת שאתם תדעו לעזור לי.
האם כדאי להשתמש בהגדרה אחת להכל או עדיף הגדרות שונות לסוגי מאכלים שונים?
ומה ההגדרות המתאימות?
הדברים שאני חושבת שאני אכין הם:
-מאפים, עוגיות
-פשטידות
-חזה עוף, קציצות
-דג
אודה מאוד לתשובה מבשלנים מומחים כמוכם.
נ.ב. אני מודעת לעובדה שתעדיפו לטגן את חלק מהדברים האלה אבל אני מעדיפה להשתמש בתנור מטעמי בריאות/דיאטה.
כשהתחלתי לבשל והשתמשתי בתנור הישן של אימא, כל הסימנים היו מחוקים והיא אמרה לי תמיד לסובב לשעה 3.
עכשיו יש לי מטבח משלי עם תנור חדש עם הרבה הגדרות ואני מבולבלת.
בדקתי בחוברת שלא ממש עזרה לבלבול שלי.
הבנתי שעדיף להישתמש בימני אמצעי אבל עכשיו אני לא כל כך בטוחה.
בתנור הישן לקח לי כחצי שעה להכין קציצות ופה הן קצת התייבשו אחרי 15 דקות.
אני חושבת שאתם תדעו לעזור לי.
האם כדאי להשתמש בהגדרה אחת להכל או עדיף הגדרות שונות לסוגי מאכלים שונים?
ומה ההגדרות המתאימות?
הדברים שאני חושבת שאני אכין הם:
-מאפים, עוגיות
-פשטידות
-חזה עוף, קציצות
-דג
אודה מאוד לתשובה מבשלנים מומחים כמוכם.
נ.ב. אני מודעת לעובדה שתעדיפו לטגן את חלק מהדברים האלה אבל אני מעדיפה להשתמש בתנור מטעמי בריאות/דיאטה.
