חוג בווינגייט!

survivor112

New member
חוג בווינגייט!

הבנתי שיש חוג התעמלות בווינגייט בימים א' ו ד' משמונה עד עשר בערב.. מישהו יודע לאיזה גילאים,ובהדרכה של מי החוג?

survivor112

New member
היה ממש כיף!

החוג הוא דיי חופשי ומשולב בגילאים..עושים את החימום ביחד עם המאמן (יורי) ואחר משתמשים במתקנים בחופשיות..וזה עולה 40 ש"ח לשעתיים. זה מאוד מומלץ למי שרוצה לגשת למבחנים של הקורס בפסח כדיי לבוא מוכנים,ובנוסף לכך המאמן הוא אחד הבוחנים והוא עוזר לעבוד על התרגילים למבחנים על כל מכשיר ובקרקרע.אני מאוד נהנתי ובהחלט יילך לשם שוב. מי שמעונינ/ת לבוא זה ביימי ראשון ורבעי משמונה עד עשר בערב.משלמים במקום.(אולם ברלין)

nuni35

New member
האם צריך לעבור מבחן כדי להתקבל לחוג? ומה זה

החוג? האם מתיאם לבת 35? (סליחה שהתפרתצי ככה
)

לא צריך לעבור מבחן כדי להתקבל חוג

מה שעושים בחוג הזה, זה חימום משותף ומספר תרגילי כושר או הכנה, ואח"כ כל אחד עובד עם עצמו על מה שהוא רוצה. מאמן/ שני מאמנים מסתובבים באולם, עונים על שאלות, עוזרים, ממליצים, מלמדים וכו'... מתאים בעיקר לכאלה שהתעמלו בעבר, אך גם מי שלא התאמן ורוצה להתחיל יכול לבוא. רובם בשנות ה-20, אך יש גם מבוגרים יותר, וגם בת 35 יכולה לבוא. תהני!

המלצה נוספת

גם כן בוינגייט, אך לא החוג הזה של יורי, אלא חוג אחר מטעם מועדון הספורט של מכון וינגייט. זה חוג שמתקיים אחה"צ לנשים בלבד, ולמיטב ידיעתי הרמה שם לא גבוהה ויש שם גם כמה מתחילות. לפרטים נוספים את יכולה להתקשר למועדון הספורט בוינגייט- *3063

nuni35

New member
ואיזה גילאים יש בחוג של יורי?

האם זה אותו חוג? אז זהו שאני ממש מתחילה, אבל ספורטיבית. (בעצם לאחרונה פחות)

לא, אלה שני חוגים שונים

בשניהם כפי שאמרתי גילאי 20 פלוס. כמתחילה הייתי ממליצה לך ללכת לחוג של מועדון הספורט (לא של יורי).

nuni35

New member
תודה לך ../images/Emo13.gif

אולי את יודעת במקרה באיזה ימים החוג? ושעות?

לא זוכרת

נדמה לי יום חמישי בסביבות 17:30 אבל אני לא בטוחה. תצלצלי למועדון הספורט ותשאלי בדיוק הכל. למאמנת קוראים דגנית.

למעלה