חוג החיים - עדיין לא יודעת האם זה המקום?

חוג החיים - עדיין לא יודעת האם זה המקום?

לא הייתם מאמינים עם הייתי מספרת לכם שזאת הפעם הראשונה שאני כאן מגדירה זאת לעצמי כה ברור ונכון נעים מאד לכולם ואני רווקה (אלמנה) שחזרתי לחוג החיים של החיים המבין יבין(אני עדין לא הבנתי) להיות קצת רצינית אז אני חייבת לספר לכם שלא ממש בא לי להתחתן עוד פעם וכמובן שאני לא רוצה גבר שהשתלט על חיי שפשוט היה לו מקום משלו אבל אני רוצה כל ערב את הדבר האמיתי. אני רוצה להתעורר מדי פעם לא כל יום באקט מיני נעים וחושני עם המון אירוטיקה. אני רוצה קשר איכותי נעים מכובד וכנראה גם מאד מצחיק וזורם לרב. אני רוצה קשר שהיו בו כל הדברים מיני גוונים..... קצת סטיות קטנות ולא שגרתיות לא סדו מסו אבל אתם יודעים, לחכות לו עירומה רק עם גרביים וחזייה משהו זנותי כזה. אני רוצה שהיה גבר אבל בלי עובר אגו. שהיה מצליחן אבל לא נפוח. שלא היה ושהיה אתם בטוח יודעים שזאת רשימה אין סופית של כזה וכזה וכמובן כזה, אין לזה סוף. אבל החשוב מכל לא אמרתי וכמובן היקר:"שהיה בין אדם ופשוט" בפשטות יש המון ארוטיקה בעיני ביושר עוד יותר.... מרטט. בתור אישה בת 44 אלמנה + ילד (תותח, חחח) איפה אתם חושבים שאפשר למצוא דברים כאלה? בצאט לרב כולם רוצים חפוזים ואני ממש לא בקטע אני אוהבת אינטימיות ואני אוהבת לעורר כל פעם מחדש את בן זוגי. מאז שהתאלמנתי זאת הפעם הראשונה שאני ממש מרשה לעצמי לבטא את הרצון העז שלי לחיות להתענג לחוש את האישה שבי בכל דקה ביום. רבותי - חזרה לחיים..... רוצה טיפים: איפה למצוא את אותם גברים? האם יש נשים בנות גילי שיוצאות מדי פעם ומכירות??? אני חד הורית בודדה רב אנשים שלי הם חברים לעבודה הזוגות נשואים שזה לא לעניין! אז אני צריכה רעיונות?! מה עושים עכשיו?! שחררתי המון אוויר מקווה לשמוע מכם!!! האישה שאיתי מדברת איתכם. חיבוק ותודה שהקדשתם לי את זמנכם.

mentos3

New member
שלום לך,

לדעתי תמצאי כתבות מעניינות בנושא כאן.

Edna Maimon

New member
חוג החיים

מרים הקדושה שלום, אני שמחה ששיחררת את מה שהיה לך בפנים. זה נהדר. את בדרך הנכונה. במסגרת עבודתי כמנחה סדנאות, אני מכירה הרבה נשים עם אותה מטרה כמו שלך. אני מפגישה ביניהן. הן יוצאות ביחד. נהנות ופוגשות בחורים. יש תוצאות. צרי קשר ואתן לך יותר פרטים.

למעלה