חוג התעמלות קרקע ומכשירים - איזור באר שבע

maligotthelf

New member
חוג התעמלות קרקע ומכשירים - איזור באר שבע

שלום רב, אני מקווה שלא תחשבו שאני חיה בסרט, אבל יש לי בן בן 7 שעל פי מה שנראה לי, ואין לי שום ידע מקצועי בזה, הוא מתבלט בתחום התעמלות הקרקע, הוא היה בשנה שעברה במסגרת חוג במיתר וקבל גביע והשנה העברנו אותו לחוג במכללת קיי ותוך 3 שיעורים (אנחנו היום 18.9 והחוג התחיל רק בתחילת החודש) המדריכה רוצה כבר להעביר אותו לרמה תחרותית, מקריאה מרפרפת בפורום ראיתי שרוב הדברים מתייחסחם כאן לאיזור המרכז והשרון, הכי רחוק מזכרת בתיה, אולי בכל זאת מישהו יודע על מסגרת רצינית באיזור באר שבע, הייתי רוצה לתת לילד את כל האפשרות למצות את הפוטנציאל שלו בתחום תןדה מלי

יש תחרותי בבאר שבע

נדמה לי, אל תתפסי אותי במילה כי אני לא מכירה טוב את באר שבע שאימוני התעמלות תחרותיים נערכים באולם ספורט שבתיכון בשכונת א'. או איזורי א' משהו כזה. יש שם מתעמלת תחרותית בדרגה ב' (דרגה די גבוהה), ויש להם גם התעמלות תחרותית של ליגה. בנוסף, יש חוג בלהבים נדמה לי, שזאת קבוצה שמתחרה בהופעות גנ'רל גימנסטיקס. בהצלחה

maligotthelf

New member
נועה שלום רב

תודה לך על תגובה, בהמשך לתגובה שלך באמת חיפשתי ומצאתי לבן שלי מסגרת טובה, אבל לא בדיוק התעמלות קרקע, אלא טרמפולינה, אבל גם שם הוא מצליח להפיק את המיטב מהיכולות שלו, אגב, זה לא עירוני א', אלא מקיף יא' שהיום נקרא מקיף ע"ש רבין, אגב, בלהבים, דיברתי עם המאמנת, אין שם תחרותי, אלא רק חוג פעמיים בשבוע, יש גם במכללת קיי התעמלות קרקע תחרותי, דיברתי שם עם האחראי על מרכז הספורט והוא טוען שאין מאמנים באיזור הדרם שמוכנים להתעסק בהתעמלות קרקע ומכשירים והוא נתקל בבעיה של איוש המשרה הזו כבר מספר שנים, אולי את יודעת על מישהו באיזור הדרום שמחפש עבודה בתחום הזה? (אומנם הבן שלי השנה כנראה ימשיך בטרמפולינה, אבל יש בי משהו שרוצה התעמלות קרקע ומכשירים בשבילו) תודה לך על ההתייחסות מלי

למעלה