חוג התעמלות קרקע/מכשירים

zukzuk2

New member
חוג התעמלות קרקע/מכשירים

שלום, ביתי בת שבע וחצי ומתעמלת מגיל ארבע בהתעמלות קרקע, כרגע ברמה שיודעת עמידת ידיים, גלגלון,מאוזן,שפגאט, משתפרת ברגל רגל.....האם זה לא מעט למישהי שלומדת כבר שנה רביעית? היא מתאמנת פעמיים בשבוע 45דקות וכל פעם מצטערת שנגמר השיעור כי היא רוצה להמשיך להתאמן עד שתצליח, מבחינתה היא רוצה להתעמל כל יום וכמובן שעושה מה שאפשר בבית וכל היום! האם אתם מכירות את מכבי נס ציונה והאם התעמלות המכשירים/קרקע שם יכול להתאים לה? שמעתי שיש משהו גם בגבעת ברנר האם למישהי יש פרטים עליהם(לא מצאתי ברשת). בכל מקרה אשמח לתובנות בעניין. תודה.

לא רק הכמות קובעת

לגבי "מיעוט" האלמנטים- יכול להיות שיותר מקפידים על האיכות. אם זה כך, אז באמצעות בסיס טוב הילדה תוכל להתקדם כמה שהיא רוצה בהמשך. אפשרות נוספת, היא שבגיל הרך, 4-7 התמקדו בחוג יותר במשחקים, באוריינטציה ובהיבטים גופניים ורגשיים מאשר באלמנטים. זו גישה מקובלת. אני מכירה חוג בנס ציונה שמנוהל ע"י המאמנת נירית דנון, שמאמנת אקרובטיקה. הקבוצה נחשבת טובה מאוד. בגבעת ברנר יש גם כן התעמלות ברמה טובה, את יכולה להתקשר למועצה האיזורית ולבקש פרטים. נדמה לי שלמאמן קוראים אלי.

zukzuk2

New member
תדה. אני אברר במועצה, מעוניינת שיהיה שילוב עם

מכשירים ולא רק אקרובטיקה.

zukzuk2

New member
שאלה נוספת:

האם יש מבנה גוף שיותר או פחות מתאים לענף זה? או בעצם האם רק אני חושבת שביתי טובה וניתן לקדמה יותר אך המדריכות יכולות לראות דברים שאני לא מבינה בהם כמו מבנה גוף או משהו כזה אחר?

למעלה