חוג להורים וילדים מעל גיל 8

החוג מתקיים כל יום רביעי ב-16.00

גם אם יש לך משפחה גדולה, כולם רשומים. האופנים מושאלות לך במקום. את לא צריכה להשקיע כלום חוץ מלבוא ולהנות. ההרשמה רק אחרי הנסיון הראשון ואם ימצא חן בעינייך, אז את יכולה להרשם באמצעות איילת המדריכה. או להתקשר לעמותת אתגרים, אני עדיין לא נרשמתי למרות שאני מתכוונת להרשם.

במידה וחסרים לך פרטים, תתקשרי

אלי ואתן לך את הטלפון של המדריכה ותוכלי לדבר איתה באופן אישי. יש גם טלפון בהודעה של האבא שהשאיר בפורום עם מספר הטלפון שלו. מספר הטל' שלי 6123029-03 פל' 641177-053

חוג להורים וילדים מעל גיל 8

לפני מספר ימים, סיפר כאן מישהו על חוג רכיבה על אופנים להורים וילדים. החלטתי לנסות. מדובר באופניים ארוכות עם 2 מושבים ושני פדלים, יוצאים איתם לטייל בשבילי פארק הירקון המוכרים והלא מוכרים. זה לא קשה, גם מכיוון שבפארק הירקון אין עליות, וזה פשוט חוויה. רכבנו עד נמל תל-אביב ראינו את הים ואת השקיעה, והיה נפלא. הילד שלי דניאל כבר מחכה לפעם הבאה והוא רק בן 6 וגבוה לגילו. מה אני אגיד לכם, חויה אמיתית, ולדעתי מחזק את הקשר בין ההורה לילד. דניאל לא מפסיק לדבר על זה. ממליצה על כך בחום, החוג הוא דרך עמותת אתגרים ואני מבינה שהוא מסובסד. מי שמעוניין יכול להצטרף לטיולים שהם מארגנים פעם בחודש. היתה שם משפחה עם נער בן 13 שהוא אסברגר, ואחיו הצעיר שנראה לי בגיל 10, היו שם 3 משפחות נחמדות ביותר ודניאל מאוד נהנה. אני ממליצה בחום. לחנניה1, ולזוג הנחמד שהיה איתנו בפארק הירקון, ההשתתפות חובה. וזה רק 150 ש"ח למשפחה לחודש. אני מקווה שתצטרפו. עמליה.

למעלה