חוג לריקודים יווניים היכן ניתן למצוא חוג לריקודים יווניים?
ר רוני מיכאל New member 27/6/02 #1 חוג לריקודים יווניים../images/Emo168.gif היכן ניתן למצוא חוג לריקודים יווניים?
ח חבר של כולם New member 27/6/02 #2 לרוני מיכאל - באתונה זה רק בצחוק. אני עוד לא שמעתי על חוג מיוחד לריקודים יווניים. גם אני משוגע על מוסיקה יוונית. אם תגלה חוג כזה תודיע לנו.
לרוני מיכאל - באתונה זה רק בצחוק. אני עוד לא שמעתי על חוג מיוחד לריקודים יווניים. גם אני משוגע על מוסיקה יוונית. אם תגלה חוג כזה תודיע לנו.
ר רוני מיכאל New member 30/6/02 #4 ריקודים יוונים אני בת ושמעתי שיש משהו כזה בירושלים יש למישהו פרטים?
י ירון מישר New member 27/6/02 #3 יש לפנות למדריכים לריקודי עמים באתר רוקדים/עברית/לוח המדריכים בצד ימין יש טיבת סלקט של סוג המדריכים (ז"א איזה סוגי ריקודים הם עושים) שם תבחר "ריקודי עמים" הרשיה תוצג לך. על חלקם תוכל לקרוא מידע וללקם תמצא רק מספר טלפון להתקשרות בהצלחה!
יש לפנות למדריכים לריקודי עמים באתר רוקדים/עברית/לוח המדריכים בצד ימין יש טיבת סלקט של סוג המדריכים (ז"א איזה סוגי ריקודים הם עושים) שם תבחר "ריקודי עמים" הרשיה תוצג לך. על חלקם תוכל לקרוא מידע וללקם תמצא רק מספר טלפון להתקשרות בהצלחה!