חוג מרקידים

מילה טובה

שלום לך! לא רע להגיד מילה טובה על מרקיד, ההיפך הוא. אני רק יכולה לומר שאני מאד אוהבת לרקוד אצל שרה אביב והיא גם מריקדה 10,מרקידה שכיף ליהות אצלה בהרקדות ממש אם נשמה טובה, וגם יום טוב אוחיון מרקיד אחלה של מרקיד והרשימה עוד ארוכה. רק אם תוכל להזדהות בשמך ולא רק בתור מכר שלי. שיהיה לכם יום נעים

חוג מרקידים

שלום לכולם! קצת קשה לי להבין חלק מהחברה שכותבים בפורום על המריקידים, כן טוב לא טוב ללכת לחוג אחד. בתור אחת שרוקדת קבוע, כבר הייתי בכמה הרקדות ולפי דעתי רוב המרקידים והיוצרים הם אחלה של יוצרים ומריקידם. אז מספיק לקשקש. אתם באים להנות או לעשות ביקורת על המריקידים? תהנו כמה שאתם יכולים בהצלחה! שיהיה לכם יום טוב ותהנו.

לזה נועד הפורום !!!

לנירה בקר טוב ! ראשית - ברוכה הבאה לפורום. הפורום נועד כדי שהרוקדים יביעו בו את דעתם בכתיבה יפה והגונה על רשמיהם מהחוגים שבו הם משתתפים, גם על המדריכים בחוגים, וכן על כל נושא הקשור בריקודי עם, כי לכן נועד הפורום. מותר גם לך נירה להביע רשמייך, הערותייך, בקורתך, על החוג שלך או המרקיד שלך, או על כל מה שעולה בדעתך בתחום זה. כל עוד תעשי זאת בהגינות ובתבונה, דעותייך יתקבלו כאן יפה. אין צורך לנזוף בחברי הפורום !!! גם הילדה אביגל כתבה יפה על בתיה והחוג שלה וכתיבתה התקבלה כאן בברכה. אני מצידי נהנית לתת כאן בפורום את הזווית הרעיונית מידי שבוע, על ידי חידות, ולראות איך אנשים (תותחים) פותרים כל כך מהר ויפה. לסיכום נירה - את מוזמנת לכתוב כאן את דעותייך ואנו נקבל אותן בברכה. שיהיה לך יום טוב ! מירי.

למעלה