חוג סלסה בהדרכת דני מיכאלי

BlueMind

New member
חוג סלסה בהדרכת דני מיכאלי ../images/Emo91.gif

באחד האמשים או ליתר דיוק ביום רביעי שעבר השתתפתי בחוג סלסה בבית בורלא. הייתי מאוד סקרן לראות איך חרשים אחרים רוקדים את אותם המקצבים שאני מכיר זה שנתיים שלוש.התרשמתי לטובה מרמתו של דני מיכאלי והיכולת ללמד את הריקוד בצורה טובה למדי עם הומור ושנינה.אני אפילו מודה שהוא רוקד יותר טוב ממני D-: כן, כן מסתבר שבזמן שחרשתי את ספרי הלימוד הנ"ל טייל לו להנאתו בדרום אמריקה ולמד מהטובים ביותר שיש. הדבר היחיד שקצת הפריע לי זה העובדה שעירבבו בין מבוגרים לצעירים. הרי ידוע לכולנו שצעירים תופסים הרבה יותר מהר ממבוגרים במיוחד בכל מה שקשור לזיכרון,מוטוריקה וקואורדינציה.לפי דעתי ראוי להפריד בין המבוגרים לצעירים וזאת יקרה רק אם אתם הצעירים תבואו ותבקשו זאת.ומה שלא פחות חשוב-תבואו בהמוניכם.כי חוץ מדיסקו יש עולם מגניב ביותר של סלסה ויתר הריקודים הדרום אמריקאיים שאין לי ספק שתלמדו לאהוב ולהינות מהם. כן, אני יודע שבתור חרשים זה לא קל...אבל זה אפשרי כי יש מקצבים כמו סלסה שכן שומעים באמצעות ווברציות.אם אני ודני יכולים אז גם אתם יכולים!

Catty

New member
וואלה ../images/Emo6.gif

לא ידעתי שלדני יש חוג כזה... אז זה בבית בורלא? איפה זה בעצם..? נ.ב. אהלן ברוך!

LordNor

New member
ליתר דיוק, אח"א-חיפה

וזה נמצא בשדרות הציונות בחיפה.

Catty

New member
יש לכם שמה גם להקה... ../images/Emo3.gif

*מקנאה בגדוללללל
*

Motti18

New member
ליתר דיוק, זה נמצא...

ליד גן הבהאים... אי איפשר לפספס את זה...

היתי מתה להיצטרף לחוג אך....

זה בחיפה! באסה... אם זה היה בתל אביב, תהיו בטוחים שאני מיצטרפת!!:)

../images/Emo9.gif תודה לך בלומינד..

קודם כל, למדתי קצת בראשון (במסגרת חוג סלסה שהתקיים שם לפני שנתיים..) ואת הקצב בד. אמריקה, בקוסקו - עיר בפרו.. את רוב הוריאציות והתרגילים למדתי בעיקר במועדון הסלסה - פוקוס שליד אונ´ ת"א, רבים מהחרשים נהגו בעבר להגיע לשם בערבי שישי לריקודי דיסקו.. וכעת לעיניין, אתה צודק שלא טוב העירבוב, בין המבוגרים לבין הצעירים, עם הצעירים רצוי בקצב מהיר, ועם המבוגרים בקצב איטי, והעירבוב ביניהם בעייתי.. הבעיה הנוספת היא החוסר בגברברים בחיפה.. רובם לא מכונים לנסות ומה שיוצא זה שבנות רוקדות עם בנות וזה שילוב גרוע
בכל אופן נחשוב כבר בהמשך איך לפתור (יעזור אם תוכל להתחייב להגיע
ולהביא עוד גברברים...)

Catty

New member
מה רע בבנות+בנות? ../images/Emo8.gif

גם אני כמעט בטוח אצטרף אם זה יהיה קרוב יותר... ואבוא עם דניאל חברי, שהוא שומע, אך שנינו מחפשים חוג ריקוד זה זמן מה, אז זה בסדר, לא?

מובן שרע, כל המטרה פה הרי זה זוגות

אבל למען האמת, המטרה היא לרקוד בכל מיני מקומות, מה יהיה אם בחורה שלמדה לרקוד סלסה כמו גבר תבוא לאיזה מקום, אז היא תציע לנשים בלבד??

Catty

New member
רגע, רגע...

ממתי בת+בת לא זוג? וואו! פעם ראשונה רעם וברק מפחידים אותי! פתאום בא ברק ממש מסנוור ואז איזה רעש של מכה (ואני בכלל בלי מכשירים!)

בת+בת= זוג כששתיהן בעלי

נטייה כזו
כששתיהן לא כאלו אז מה הטעם שישמשו כזוג, בפרט אם הן רוצות לרקוד במקומות אחרים ולאו דווקא ב"בית בורלא"?

Catty

New member
ואם הן כן בעלות נטייה זו? ../images/Emo8.gif

בכל מקרה, אז אתה אומר שבקרב הנערים\נערות יש יותר בנות ובקרב במבוגרים\ות יש יותר בנים אם כך?

ואם כן? אז?? לבריאות ../images/Emo13.gif לי אין שום

אנטי כלפי קהילת הגייז באשר הם... הנק´ פה, אם לא הבנת ממה שכתבתי אז.. זה שגם בקרב הצעירים וגם בקרב המבוגרים הרוב הן מהמין היפה (נקבה...)

Catty

New member
שכחת שאני פמיניסטית? ../images/Emo13.gif

ואם אצל המבוגרים וגם הצעירים יש יותר בנות אז מה הקטע לשלב? גם ככה זה לא פותר ת´בעיה...

Catty

New member
לא אהבתי ת´ניסוח שלו ../images/Emo13.gif דוגמא:

"הרוב הן מהמין היפה (נקבה...)" כך רשם.

הופה, זו הערה שוביניסטית לדעתך?

אם כך לוקח בחזרה את מילותיי ומתנצל עמוקות אם פגעתי ברגשותיך!! במקום לקחת את מילותיי כמחמאה זה העליב וחבל, אז לוקח בחזרה.. סלחי לי!! לא ברור לי מה לא מובן? אבהיר לך במילים יותר פשוטות, נניח יש קבוצה של 30 אנשים, מתוכם יש 27 נשים, זה אפשרי לרקוד כך? המטרה היא חוג סלסה שישמש את הרוקדים גם מחוץ לחוג עצמו, תסבירי איך תפתרי את הבעיה הזו?? 3 גברים על כל 3 נשים כל פעם בסבב?? זה ארוך ולא ריאלי.. נניח נפתור כך בכך שניקח נשים שירקדו כמו גברים, אז בחוץ הן ירקדו אך ורק עם נשים?? והן לא מוכנות לכך לידיעתך.. כעת ברור ומובן לך עוד יותר??

למעלה